Ανακατατάξεις και στους forwarders: Η Deutsche Post εξαγόρασε την J.F. Hillebrand έναντι 1,5 δις ευρώ

Συνεχίζονται οι ανακατατάξεις στο παγκόσμιο δίκτυο εμπορευματικών μεταφορών. Η Deutsche Post DHL Group υπέγραψε συμφωνία για την εξαγορά του J.F. Hillebrand Group έναντι περίπου 1,5 δισ. ευρώ (1,76 δισ. δολ.).

Επιμέλεια: Βάσω Βεγιάζη 

Η

Hillebrand ειδικεύεται στη ναυτιλιακή μεταφορά και την εφοδιαστική ποτών και μη επικίνδυνων υγρών, χρησιμοποιώντας flexitanks και δοχεία δεξαμενών ISO.

Τα έσοδα της εταιρείας ανήλθαν στα 1,4 δισ. ευρώ τους τελευταίους 12 μήνες, μεταφέροντας 500.000 teu το 2021 και με περισσότερους από 2.700 υπαλλήλους παγκοσμίως.

«Με την αυξανόμενη ενίσχυση των δραστηριοτήτων μας στη μεταφορά εμπορευμάτων, η εξαγορά της Hillebrand είναι εξαιρετικά συμπληρωματική του υπάρχοντος χαρτοφυλακίου μας.

Σύμφωνα με τη στρατηγική του ομίλου μας, ενισχύουμε τις βασικές μας επιχειρήσεις logistics και παρέχουμε κερδοφόρα μακροπρόθεσμη ανάπτυξη», δήλωσε ο Frank Appel, Διευθύνων Σύμβουλος της Deutsche Post DHL Group.

«Χρησιμοποιώντας την οικονομική μας δύναμη, είμαστε σε θέση να επιδιώξουμε ποιοτικές επενδύσεις, ενισχύοντας παράλληλα τη αμετάβλητη δέσμευσή μας να εκπληρώσουμε τις προσδοκίες των επενδυτών για απόδοση», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με αναλυτές του κλάδου, τα επιπλέον 500.000 teu θα τοποθετήσουν την DHL στο ίδιο επίπεδο με την Sinotrans κοντά στην κορυφή του πίνακα κατάταξης των ocean forwarders, σύμφωνα με τα στοιχεία από την Alphaliner.

The post Ανακατατάξεις και στους forwarders: Η Deutsche Post εξαγόρασε την J.F. Hillebrand έναντι 1,5 δις ευρώ appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα