Video από την πρώτη πτήση της AEGEAN από την Αθήνα στη Νταμάμ της Σαουδικής Αραβίας

Video από την πρώτη πτήση της AEGEAN από την Αθήνα στη Νταμάμ της Σαουδικής Αραβίας ανάρτησε, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η AEGEAN.

“Θερμή υποδοχή επιφυλάσσαμε μαζί με τη Dammam Airports Company (DACO) και τη SGS στους επιβάτες της 1ης πτήσης μας, από την Αθήνα

προς τη Νταμάμ της Σαουδικής Αραβίας – το 3ο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας – την Κυριακή 18 Μαΐου.

H AEGEAN ενισχύει δυναμικά την παρουσία της στη Μέση Ανατολή και εγκαινιάζει ένα ακόμη απευθείας δρομολόγιο στη Σαουδική Αραβία, διασυνδέοντας μέσω του κόμβου της στην Αθήνα, τις μεγαλύτερες αραβικές χώρες με την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Το νέο δρομολόγιο έρχεται να ενισχύσει σημαντικά τη δραστηριότητα της στην αγορά της Σαουδικής Αραβίας, καθώς η λειτουργία του προγραμματίζεται για όλο το χρόνο. Παράλληλα, η AEGEAN αυξάνει τον αριθμό των τακτικών εβδομαδιαίων πτήσεων τόσο προς τη Τζέντα, όσο και προς το Ριάντ, ενδυναμώνοντας τον στόλο που εκτελεί τα δρομολόγια με νέα, υπερσύγχρονα αεροσκάφη AIRBUS 321 neo.

Συνολικά, η AEGEAN πραγματοποιεί έως και 11 εβδομαδιαίες πτήσεις από και προς τη Σαουδική Αραβία”, αναφέρει η εταιρεία

Το άρθρο Video από την πρώτη πτήση της AEGEAN από την Αθήνα στη Νταμάμ της Σαουδικής Αραβίας εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
video-apo-tin-proti-ptisi-tis-aegean-apo-tin-athina-sti-ntamam-tis-saoudikis-aravias.htm
Τυχαία Θέματα