To μεγαλύτερο πάροχο υπηρεσιών logistics αυτοκινήτων στην Ισπανία δημιουργούν Gefco και Berge

To μεγαλύτερο πάροχο υπηρεσιών logistics αυτοκινήτων στην Ισπανία δημιουργούν Gefco και Berge, σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση των δυο εταιρειών.

Η ανακοίνωση έρχεται λίγες μέρες μετά την έγκριση της Ευρωπαϊκή Επιτροπής για την κοινοπραξία των δύο εταιρειών logistics του κλάδου της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Η νέα εταιρεία,

η BERGE GEFCO θα προσφέρει περισσότερο από 3 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα (m2) χώρου για την αποθήκευση μέχρι 120.000 οχημάτων, μαζί με ένα στόλο 700 φορτηγών, 100 βαγονιών και 40.000 m2 χώρου εργασιών .

Η νέα εταιρεία (www.berge-gefco.com), που ανήκει 50-50 στους δύο εταίρους, έχει λάβει πλήρη έγκριση από τις ρυθμιστικές Αρχές.

«Αυτή η κοινοπραξία θα ενισχύσει την ηγετική μας θέση στην αγορά εφοδιαστικής αυτοκινήτων» σχολίασε ο Luc Nadal, Διευθύνων Σύμβουλος της GEFCO. «Η νέα εταιρεία θα είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις ανάγκες της αγοράς σε ένα εξαιρετικά δυναμικό περιβάλλον και να αναπτύξει καινοτόμες λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών, συνεργατών και εργαζομένων μας.»

Ο Jaime Gorbeña, Πρόεδρος της BERGÉ y COMPAÑÍA δήλωσε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που έχουμε πάρει πράσινο φως για να ξεκινήσουμε τις δραστηριότητές μας και να υπογράψουμε αυτή τη συμμαχία με την GEFCO. Είμαστε πεπεισμένοι ότι όχι μόνο θα ενισχύσει την ηγετική μας θέση στην ισπανική αγορά εφοδιασμού finished-vehicles αλλά θα τονώσει και την ανάπτυξη στον τομέα με καινοτόμες υπηρεσίες βασισμένες στην τεχνογνωσία που μοιράζονται οι δύο εταιρείες.»

The post To μεγαλύτερο πάροχο υπηρεσιών logistics αυτοκινήτων στην Ισπανία δημιουργούν Gefco και Berge appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα