SARMED: “Στην πρώτη γραμμή, με πρωταρχικό σκοπό την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση της αγοράς”

Αυτή την κρίσιμη περίοδο, στην πρώτη γραμμή είναι το προσωπικό των νοσοκομείων που εργάζεται νυχθημερόν, πασχίζοντας να διασφαλίσει την υγεία των νοσούντων συμπολιτών μας, η πολιτική προστασία που εργάζεται πυρετωδώς για να διασφαλίσει τον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID-19…

Στην πρώτη γραμμή βρίσκονται και οι εργαζόμενοι και οι εταιρείες που φροντίζουν να έχουμε όλοι μας τα αγαθά και προϊόντα που χρειαζόμαστε.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η SARMED, «η SARMED είναι στην πρώτη γραμμή, με πρωταρχικό σκοπό την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση της αγοράς,

προστατεύοντας και φροντίζοντας παράλληλα με αμείωτο ζήλο τους εργαζομένους της, ώστε να παραμένουν υγιείς.

Οι εργαζόμενοι της SARMED δεν μπορούν στην πλειοψηφία τους να δουλέψουν απομακρυσμένα. Πρέπει να βρίσκονται στις επάλξεις. Καλούνται να εργαστούν ακόμα και Κυριακές και αργίες, προκειμένου να καλύψουν τη ζήτηση προϊόντων, κυρίως καταναλωτικών, αλλά και ηλεκτρονικών.

Η SARMED έχει επωμιστεί το απαιτούμενο επιπλέον λειτουργικό κόστος, κι ενώ δεν απολαμβάνει σημαντικά μέτρα ανακούφισης από αυτά που έχει σχεδιάσει η πολιτεία για τις επιχειρήσεις που πλήττονται, δέχεται τα «απόνερα» μέτρων, όπως η υποχρεωτική αναστολή λειτουργίας επιχειρήσεων που έχει οδηγήσει στη μείωση της ζήτησης προϊόντων σημαντικού αριθμού πελατών της, η παράταση του χρόνου λήξης επιταγών των επιχειρήσεων, κ.ά.

Παρά τις πρωτοφανείς αντιξοότητες, η SARMED παραμένει μία απόλυτα υγιής εταιρεία, η οποία για ακόμα μια φορά θα καταφέρει να ξεπεράσει αυτή την κρίση και να μείνει αλώβητη. Ακόμα πιο ενισχυμένη, θα συνεχίσει να παρέχει αξιόπιστες και ποιοτικές υπηρεσίες προς τους πελάτες της και θα ενδυναμώσει περαιτέρω τις σχέσεις εμπιστοσύνης μαζί τους».

The post SARMED: “Στην πρώτη γραμμή, με πρωταρχικό σκοπό την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση της αγοράς” appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα