Nέες στολές, νέο look για την AEGEAN (pics + video)

Nέες στολές, νέο look για την AEGEAN. Όπως αναφέρει η αεροπορική σε μήνυμα προς τους επιβάτες της «σε απόλυτη αρμονία με τη νέα μας εποχή,  οι νέες στολές έρχονται να εξελίξουν και να ανανεώσουν  την εικόνα των ανθρώπων μας.

Σε απόλυτη αρμονία με τη νέα μας εποχή, οι νέες στολές, πρόταση της #zeusndione υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση και τον σχεδιασμό του Marios

Schwab, και το νέο μας #AegeanΚORRESLook, έρχονται να εξελίξουν και να ανανεώσουν την εικόνα των ανθρώπων μας. #aegeanairlines pic.twitter.com/lQ3WeJ6UPF

Aegean Airlines (@aegeanairlines) October 23, 2023

Αντλώντας έμπνευση από τη χρωματική παλέτα του ελληνικού ουρανού και της θάλασσας, η Zeus+Δione, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση και τον σχεδιασμό του Marios Schwab, δημιούργησε μία συλλογή στολών που συνδυάζει την κληρονομιά μας με τη neo-era φιλοσοφία μας.

Tα κομμάτια της συλλογής συνθέτουν ένα πολυσχιδές μοτίβο στην ενδυμασία των πιλότων, των πληρωμάτων καμπίνας και εδάφους. Κλασικές tailored σιλουέτες διανθίζονται με προσεκτικά μελετημένες λεπτομέρειες, γεωμετρικές ασυμμετρίες και γραμμικά στοιχεία που υπογραμμίζουν την δομή των ενδυμάτων.

Το νέο look ολοκληρώνεται με το επίσης ανανεωμένο μακιγιάζ σε συνεργασία με το brand KORRES, με στόχο να αναδείξει τη φυσική ομορφιά του προσωπικού μας και τη μοναδικότητα κάθε γυναίκας.

Το άρθρο Nέες στολές, νέο look για την AEGEAN (pics + video) εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
nees-stoles-neo-look-gia-tin-aegean-pics--video.htm
Τυχαία Θέματα