ITC 2023 – 6ο Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών: Τώρα B2B meetings μέσω της πλατφόρμας b2match

Στο πλαίσιο ενίσχυσης των υπηρεσιών του, φέτος το 6o Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών – ITC 2023 (17 Σεπτεμβρίου: Opening Gala, 18-19 Σεπτεμβρίου Ωδείο Αθηνών και 20 Σεπτεμβρίου web-only συνεδρίες), το οποίο συνδιοργανώνεται από τις ενημερωτικές ιστοσελίδες metaforespress.gr και ypodomes.com εμπλουτίζεται με την προσθήκη B2B meetings, μέσω της πλατφόρμας b2match.

Η διαδικασία

-Επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.b2match.com/e/itc-2023

και από εκεί, μπορείτε να έχετε «στα χέρια σας» όλη την εκδήλωση, το πρόγραμμα, να επιλέξετε ποια sessions θέλετε να παρακολουθήσετε, αλλά και να «εισέλθετε» στον κόσμο του B2match για να δημιουργήσετε τη δική σας θέση στα B2B meetings του ITC 2023.

-Στη συνέχεια Εγγραφείτε, μέσω του κουμπιού Register.

-Δημιουργήστε το προφίλ σας. Ένα βέλτιστο προφίλ δικτύωσης θα δημιουργήσει σημαντικά περισσότερα αιτήματα για συνάντηση.

-Κατεβάστε την εφαρμογή για κινητά (προαιρετικό) που θα σας δώσει τη δυνατότητα να έχετε το συνέδριο και τα B2B meetings στο δικό σας smartphone.

Το Συνέδριο είναι paper-free. Εάν θέλετε, μπορείτε εύκολα να έχετε πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε, στο κινητό σας. Διατίθεται για λήψη στο Apple App Store και στο Google Play Store.-Δείτε τα προφίλ των συμμετεχόντων, για να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητές σας να κάνετε πολύτιμες επαφές και να πετύχετε τους στόχους σας.

-Στείλτε και λάβετε μηνύματα και προσκλήσεις για συνάντηση.

-Τα δικά σας My schedule και Meetings. Αποκτήστε πρόσβαση στις συσκέψεις σας στο My Schedule ή το Meetings, όπου έχετε το προσωπικό σας πρόγραμμα για την εκδήλωση και τις συναντήσεις σας.

Το άρθρο ITC 2023 – 6ο Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών: Τώρα B2B meetings μέσω της πλατφόρμας b2match εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
itc-2023--6o-synedrio-ypodomon--metaforon-tora-b2b-meetings-meso-tis-platformas-b2match.htm
Τυχαία Θέματα