Hapag-Lloyd: Οι διαθέσιμες ημερομηνίες παραλαβής κενών στάνταρ containers στην Ελλάδα

Σε ενημέρωση προς τους πελάτες της για τις διαθέσιμες ημερομηνίες παραλαβής κενών στάνταρ εμπορευματοκιβωτίων στην Ελλάδα προχώρησε η Hapag-Lloyd.

Η ανακοίνωση

Αγαπητέ πελάτη,

Εάν πραγματοποιείτε φόρτωση από την Ελλάδα, ακολουθεί ενημέρωση σχετικά με τις διαθέσιμες ημερομηνίες παραλαβής κενών στάνταρ εμπορευματοκιβωτίων.

Από την 1η Ιουνίου

2022, η διαθέσιμη ημερομηνία παραλαβής κενού στάνταρ εμπορευματοκιβωτίου θα ορίζεται αυτόματα ως 7 ημέρες πριν από τον εκτιμώμενο χρόνο άφιξης του πλοίου στο λιμάνι φόρτωσης (ETA -7).

Για παράδειγμα, εάν ο εκτιμώμενος χρόνος άφιξης του πλοίου στο λιμάνι φόρτωσης είναι στις 15 Ιουνίου 2022, ο πελάτης θα έχει τη δυνατότητα να παραλάβει το κενό στάνταρ εμπορευματοκιβώτιο το μέγιστο ETA -7 νωρίτερα, δηλ. στις 9 Ιουνίου 2022. Το σύστημα θα διορθώνει αυτόματα τον χρόνο παραλαβής του εμπορευματοκιβωτίου ως ETA -7 ημέρες.

Σε περίπτωση που απαιτείται διαφορετική ημερομηνία παραλαβής του κενού εμπορευματοκιβωτίου, παρακαλούμε ενημερώστε την ημερομηνία παραλαβής στην κράτησή σας μέσω του διαδικτυακού μας εργαλείου Booking amendment request ή μέσω του Hapag-Lloyd Navigator.

The post Hapag-Lloyd: Οι διαθέσιμες ημερομηνίες παραλαβής κενών στάνταρ containers στην Ελλάδα appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα
Hapag-Lloyd, Ελλάδα,Hapag-Lloyd, ellada