H γαλλική CMA CGM απέκτησε σχεδόν το 50% του λιμανιού της Αλχεθίρας στην Ισπανία (Total Terminal International Algeciras)

Η HMM ανακοίνωσε ότι πουλά σχεδόν το 50% του Total Terminal International Algeciras (TTI Algeciras) στη γαλλική CMA CGM.

Μετά την πώληση του σχεδόν 50% στην CMA CGM, η HMM θα διατηρήσει το 50% + 1 μετοχές του TTI Algeciras.

Η HMM δήλωσε ότι αναμένεται από τη συμφωνία την ενίσχυση της κερδοφορίας και των επιχειρησιακών δυνατοτήτων του τερματικού σταθμού στη Νότια Ισπανία, εξασφαλίζοντας επιπλέον φορτία.

Οι

οικονομικές λεπτομέρειες της πώλησης δεν αποκαλύφθηκαν και αναμένεται να ολοκληρωθούν το τέταρτο τρίμηνο του 2020 με την επιφύλαξη κανονιστικών εγκρίσεων.

Ένα στέλεχος της HMM είπε: «Το TTI Algeciras έχει ένα μεγάλο γεωγραφικό πλεονέκτημα. Πιστεύουμε ότι το TTI Algeciras έχει υψηλές δυνατότητες για μελλοντική ανάπτυξη. Αναμένουμε περισσότερες επιχειρηματικές ευκαιρίες τα επόμενα χρόνια με βάση τις σταθερές λειτουργίες του τερματικού σταθμού».

The post H γαλλική CMA CGM απέκτησε σχεδόν το 50% του λιμανιού της Αλχεθίρας στην Ισπανία (Total Terminal International Algeciras) appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα