H Optibus Αργυρός Χορηγός του 5ου Συνεδρίου Υποδομών και Μεταφορών – ITC 2022 (31/5-1/6)

H Optibus είναι Αργυρός Χορηγός του 5ου Συνεδρίου Υποδομών και Μεταφορών – ITC 2022 (31/5-1/6).

Το ITC 2022 θα διεξαχθεί στις 31 Μαΐου και 1η Ιουνίου στο ΜΕΓΑΡΟ Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών (αίθουσα Banquet), με φυσική παρουσία ομιλητών, εκθετών και συνέδρων και στις 30 Μαΐου διαδικτυακά.

Για την εγγραφή σας, καλείστε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.itc2022.gr και

στη συνέχεια, να μεταφερθείτε στην ενότητα «Εγγραφές».

Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε απευθείας την εγγραφή σας στο ΜΕΓΑΡΟ Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών τις δυο ημέρες του Συνεδρίου.

Η Optibus, όπως αναφέρει, είναι μία ολοκληρωμένη, cloud-native λύση, αποκλειστικά σχεδιασμένη για τον προγραμματισμό των μεταφορών (planning), τη χρονοδρομολόγηση (scheduling), τη δημιουργία εβδομαδιαίων καθηκόντων (rostering ) και τέλος τη διαχείριση των καθημερινών λειτουργιών (operations), η οποία βασίζεται σε τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ) και προηγμένους αλγόριθμους.

Σήμερα, η Οptibus υποστηρίζει φορείς και πρακτορεία δημοσίων συγκοινωνιών, σε πάνω από +1000 πόλεις παγκοσμίως, να αυξήσουν την αποτελεσματικότητά τους και την ποιότητα των υπηρεσιών τους, να μειώσουν τις εκπομπές CO2, να ελαχιστοποιήσουν το κόστος και να βελτιστοποιήσουν και εκσυγχρονίσουν τις δραστηριότητες τους.

Η Optibus ενισχύει 2,5 δις ταξίδια το χρόνο για πελάτες του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, συμπεριλαμβανομένων των TransDev, RATP, Arriva, Abellio UK, Stagecoach και AVTA, η οποία κατέχει το μεγαλύτερο στόλο ηλεκτρικών λεωφορείων των Η.Π.Α.

The post H Optibus Αργυρός Χορηγός του 5ου Συνεδρίου Υποδομών και Μεταφορών – ITC 2022 (31/5-1/6) appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα