H Lenovo επέλεξε την αεροπορική μεταφορά «ουδέτερου άνθρακα» των DB Schenker και Lufthansa Cargo

Η εταιρεία πληροφορικής Lenovo αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία μεταφοράς φορτίου «ουδέτερου άνθρακα» που προσφέρεται από τη DB Schenker και τη Lufthansa Cargo.

Της Βάσως Βεγιάζη 

Η εταιρεία έδωσε τη συγκατάθεση για μεταφορά φορτίου, συμπεριλαμβανομένων φορητών υπολογιστών και άλλων

υλικών, με το αεροσκάφος B777 της Lufthansa Cargo που τροφοδοτείται με κινητήρα Sustainable Aviation Fuel (SAF) στο δρομολόγιο Σαγκάης και Φρανκφούρτης.

Η Lenovo εκτιμά ότι θα εξοικονομήσει περίπου 20 τόνους συμβατικής κηροζίνης ανά πτήση και, επομένως, 62 τόνους αερίων θερμοκηπίου εβδομαδιαίως.

Ο Ashwin Bhat, επικεφαλής εμπορικός διευθυντής της Lufthansa Cargo, δήλωσε: «Η κοινή μας προσπάθεια με την DB Schenker για την αποφυγή των εκπομπών CO2 γίνεται συνεχώς ισχυρότερη.

Ένας αυξανόμενος αριθμός πελατών συνειδητοποιεί ότι πρέπει να συνεργαστούμε σε όλους τους κλάδους για να πετύχουμε τον κοινό μας στόχο».

Η DB Schenker και η Lufthansa Cargo ισχυρίζονται ότι η εμπορευματική πτήση τους είναι η μόνη τακτική σύνδεση πλήρους ναύλωσης παγκοσμίως, η οποία καλύπτεται 100% από το SAF, το οποίο παράγεται από ανανεώσιμα απόβλητα και υπολείμματα πρώτων υλών.

The post H Lenovo επέλεξε την αεροπορική μεταφορά «ουδέτερου άνθρακα» των DB Schenker και Lufthansa Cargo appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα