H Condor συνδέει την Γερμανία με 17 ελληνικούς προορισμούς. Τα δρομολόγια του καλοκαιριού

Η Condor Flugdienst GmbH, με έδρα την Φρανκφούρτη κατέχει ηγετική θέση στην τουριστική αγορά με τακτικές πτήσεις προς προορισμούς αναψυχής στη Μεσόγειο, την Ασία, την Αφρική, τη Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αμερική και την Καραϊβική.

Ξεκίνησε την μεταφορά επιβατών το 1956 και έως σήμερα έχει καταφέρει να κατακτήσει τις καρδιές εκατομμυρίων επιβατών.

Οι εργαζόμενοι, σε κάθε πτήση, δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, αποδεικνύοντας έτσι ότι η επιλογή της καρδιάς ως brand δεν είναι τυχαία, αλλά επιλογή εταιρικού πνεύματος.

Μέλος

του ομίλου Thomas Cook Group, η Condor παραμένει η πιο δημοφιλής αεροπορική εταιρεία της Γερμανίας

Ο στόλος της Condor εξυπηρετείται από τον έμπειρο “Οργανισμό Συντήρησης Ομίλου (GMO)” του ομίλου Thomas Cook Airlines Group και χρησιμοποιεί τους παρακάτω τύπους αεροσκαφών:

Boeing 767-300 ER,

Boeing 757-300,

Airbus A320-200 καιAirbus A321-200.

Επιπλέον, είναι μέλος του προγράμματος Alaska Mileage Plan και Miles & More.

Για επιπλέον άνεση οι επιβάτες στην τουριστική θέση έχουν την δυνατότητα να κλείσουν μεγαλύτερες θέσεις (XL) με μια μικρή επιβάρυνση, αλλά και να επιλέξουν ανάμεσα σε Premium και Businessclass (συγκεκριμένα δρομολόγια).

Αυτό το καλοκαίρι, η Condor στην Ελλάδα προσθέτει 2 νέα δρομολόγια από Κεφαλλονιά προς Μόναχο και από Σητεία προς Ντίσελντορφ, Φρανκφούρτη και Μόναχο.

Συνολικά η Condor συνδέει την Γερμανία με 17 ελληνικούς προορισμούς!

Η Thomas Cook Airlines είναι μέλος του Ομίλου Thomas Cook Group

Αυτό το καλοκαίρι, η Thomas Cook Airlines θα εξυπηρετεί συνολικά 14 ελληνικούς προορισμούς από Αγγλία(Λονδίνο, Μάντσεστερ, Μπρίστολ, Μπέρμιγχαμ, Γλασκόβη, Νιούκαστλ, κλπ.).

H Thomas Cook διαθέτει την νέα Economy Plus υπηρεσία, η οποία προσφέρει (1 αποσκεύη 25 κιλων & 1 χειραποσκεύη εως 10 κιλά), επιπλέον διαθέτει priority security lane, check in & luggage.

Δωρεάν κράτηση θέσεων μεταξύ πρώτης και τέταρτης σειράς, premium γεύμα και complimentary drinks.

Η αγορά εισιτήριων της Condor & Thomas Cook Airlines μπορεί να γίνει από όλα τα ταξιδιωτικά γραφεία στην Ελλάδα ή απευθείας από τις ιστοσελίδες: www.condor.com, www.thomascookairlines.com.

Γενικός Αντιπρόσωπος πωλήσεων σε Ελλάδα και Κύπρο

Discover the World,

Tηλ.: 2109600942,

Email: [email protected],

Κύπρου 151, Αργυρούπολη 164 51.

The post H Condor συνδέει την Γερμανία με 17 ελληνικούς προορισμούς. Τα δρομολόγια του καλοκαιριού appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα