Ένας “υψηλός προσκεκλημένος” στο “Ελ. Βενιζέλος”. Με Boeing 787-9 Dreamliner το Αθήνα-Άμπου Ντάμπι της Etihad

Η Etihad Airways ξεκίνησε τις πτήσεις, με αεροσκάφος τύπου Boeing 787-9 Dreamliner, στο δρομολόγιο Αθήνα – Άμπου Ντάμπι.

Για πρώτη φορά στην ελληνική πρωτεύουσα υλοποιείται η διάθεση του πολυτελούς αυτού επιβατικού αεροσκάφους σε τακτικά προγραμματισμένα θερινά δρομολόγια που θα διαρκέσουν έως τις 30 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να καλύψουν την αυξημένη ζήτηση.

Με την αναβάθμιση του 299 θέσεων αεροσκάφους από το 136 θέσεων Airbus

A320, η πρόσθετη χωρητικότητα θα προσφέρει στους επαγγελματίες και ταξιδιώτες αναψυχής που ξεκινούν από την Αθήνα, περισσότερες ευκαιρίες προκειμένου να επισκεφτούν την έδρα της Etihad και να συνδεθούν με ένα ευρύ φάσμα προορισμών σε όλη την Ασία, την Αφρική, ή τη Μέση Ανατολή.

Το αεροσκάφος Boeing 787-9 Dreamliner της Etihad Airways διαθέτει 28 στούντιο διακεκριμένης θέσης και 271 οικονομικά άνετα καθίσματα.

Όλα τα στούντιο της διακεκριμένης θέσης προσφέρουν απευθείας πρόσβαση στο διάδρομο, ένα πλήρως επίπεδο κρεβάτι μήκους έως 2,04 μέτρων και αυξημένο προσωπικό χώρο κατά 20%. Κάθε στούντιο της διακεκριμένης θέσης διαθέτει μια προσωπική οθόνη αφής 46 ιντσών συνοδευόμενη από ακουστικά με δυνατότητα ακύρωσης θορύβου.

Τα 271 καθίσματα της οικονομικής θέσης παρέχουν βελτιωμένη άνεση με προσκέφαλο “σταθερής πτέρυγας” σε κάθε κάθισμα, με ρυθμιζόμενη οσφυική υποστήριξη, με πλάτος καθίσματος περίπου 19 ίντσες, καθώς και προσωπική τηλεοπτική οθόνη 28,2 εκ.

Ο Remco Althuis Αντιπρόεδρος Πωλήσεων Ευρώπης της Etihad Airways, δήλωσε σχετικά: «Πιστεύουμε ότι οι πελάτες μας που ταξιδεύουν από την Αθήνα θα απολαύσουν πραγματικά αυτό που ορίζουμε ως απαράμιλλη άνεση και υπηρεσίες στο Boeing 787-9 Dreamliner.

Η πτήση με αυτό το πολύ μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο αεροσκάφος από την Αθήνα συντελεί προκειμένου να ικανοποιήσουμε την αυξανόμενη ζήτηση και προσφέρει σπουδαιότερη ταξιδιωτική εμπειρία για το επιβατικό κοινό.»

Πρόγραμμα πτήσης: Αθήνα – Αμπού Ντάμπι

Νο. ΠτήσηςΠόλη ΑναχώρησηςΏρα ΑναχώρησηςΠόλη ΠροορισμούΏρα ΆφιξηςΣυχνότηταΤύπος ΑεροσκάφουςEY90Αθήνα14:25Άμπου Ντάμπι 20:05ΚαθημερινήBoeing 787-9EY91Άμπου Ντάμπι 08.45Αθήνα

12.50ΚαθημερινήBoeing 787-9Όλες οι αναχωρήσεις και οι αφίξεις είναι σε τοπική ώρα

The post Ένας “υψηλός προσκεκλημένος” στο “Ελ. Βενιζέλος”. Με Boeing 787-9 Dreamliner το Αθήνα-Άμπου Ντάμπι της Etihad appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα