DHL Supply Chain και Aramco συμπράττουν για πιο βιώσιμες και αποτελεσματικές υπηρεσίες logistics στη Σ. Αραβία

Η DHL Supply Chain (DHL) και η Aramco προχώρησαν στη σύσταση joint venture, την ASMO (Advanced Supply Management Operations), με στόχο να αποτελέσει νέο hub υπηρεσιών προμήθειας και logistics στη Σαουδική Αραβία.

Όπως επισημαίνεται, οι δύο επιχειρήσεις επιθυμούν η ASMO να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση για πιο βιώσιμες και

αποτελεσματικές υπηρεσίες εφοδιαστικής αλυσίδας στη Σαουδική Αραβία, ενώ ταυτόχρονα να αντικατοπτρίζει το διευρυμένο δυναμικό της αγοράς της περιοχής ως πύλη παγκόσμιου εμπορίου για τους τομείς της ενέργειας, των χημικών και της βιομηχανίας.

Παράλληλα, τονίζεται ότι «Οι ψηφιακές τεχνολογίες θα είναι θεμελιώδεις για την ASMO, η οποία σχεδιάζει να ενσωματώσει τις εξελίξεις στον αυτοματισμό και τη συνεργατική ρομποτική, την τεχνητή νοημοσύνη (AI), την ανάλυση δεδομένων και το Blockchain. Σε έναν κόσμο που πλήττεται από ελλείψεις εφοδιασμού, διαταραχές στα logistics και αυξανόμενο κόστος, η ASMO είναι έτοιμη να αναδειχθεί σε περιφερειακό κόμβο εφοδιαστικής αλυσίδας, καλύπτοντας τις υπηρεσίες της εφοδιαστικής αλυσίδας από τις προμήθειες έως την εφοδιαστική, την αποθήκευση, ακόμη και μια ηλεκτρονική αγορά B2B για πελάτες.

Η αειφορία θα είναι βασική αρχή. Τα μέτρα που θα εφαρμόζει η ASMO σε όλες τις λειτουργίες της εφοδιαστικής αλυσίδας επιδιώκουν να προωθήσουν τις κυκλικές πρακτικές στην οικονομία».

Το άρθρο DHL Supply Chain και Aramco συμπράττουν για πιο βιώσιμες και αποτελεσματικές υπηρεσίες logistics στη Σ. Αραβία εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
dhl-supply-chain-kai-aramco-sybrattoun-gia-pio-viosimes-kai-apotelesmatikes-ypiresies-logistics-sti-s-aravia.htm
Τυχαία Θέματα