5 parking της Cityzen διαθέτουν «έξυπνες» θυρίδες της ACS, παραδόθηκαν 1700 δέματα

Οι οδηγοί που επιλέγουν να παρκάρουν στη Cityzen έχουν πλέον τη δυνατότητα να παραλαμβάνουν την παραγγελία τους από τα ACS Smartpoint Lockers («έξυπνες» θυρίδες), οποιαδήποτε ώρα ή ημέρα επιθυμούν (24Χ7), με τη χρήση ενός μοναδικού κωδικού (PIN) που έχουν λάβει στο κινητό τους, αποφεύγοντας έτσι την αναμονή του courier.

Τα ACS Smartpoint Lockers εγκαταστάθηκαν σε 5 από τα parking του δικτύου της Cityzen,

σε κομβικά σημεία της Αθήνας που διευκολύνουν τους χρήστες: Cityzen Μαρούσι Κρόνος, Cityzen Εμμανουήλ Μπενάκη, Cityzen Δικαστήρια Ευελπίδων, Cityzen Ιλίσια Μιχαλακοπούλου και Cityzen Πύργος Αθηνών.

Πελάτες της Cityzen, αλλά και διερχόμενοι μπορούν να εισέλθουν πεζοί ή να παρκάρουν το αυτοκίνητό τους εντελώς δωρεάν (από 10 έως 15 λεπτά) για να παραλάβουν την παραγγελία τους.

Μετά από 4 μήνες λειτουργίας των ACS Smartpoint Lockers περισσότερα από 1.700 δέματα έχουν παραδοθεί στους επισκέπτες του δικτύου χώρων στάθμευσης της Cityzen.

«Το νέο βιώσιμο μοντέλο ταχυμεταφορών της ACS βελτιώνει τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πελάτες και ταυτόχρονα μειώνει το αποτύπωμα του άνθρακα με βάση την ESG στρατηγική της», αναφέρεται.

Το άρθρο 5 parking της Cityzen διαθέτουν «έξυπνες» θυρίδες της ACS, παραδόθηκαν 1700 δέματα εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα