21 νέα δρομολόγια περιλαμβάνει το ελληνικό καλοκαιρινό πρόγραμμα του 2019 της Ryanair

Το καλοκαιρινό πρόγραμμά της, για το 2019, το οποίο περιλαμβάνει 21 νέα δρομολόγια, όπως Αθήνα-Μαρακές, Κέρκυρα-Λονδίνο, Μύκονος Μπορντό και Θεσσαλονίκη-Δουβλίνο, ανακοίνωσε η Ryanair.

Ειδικότερα, το καλοκαιρινό

πρόγραμμα της αεροπορικής εταιρείας, για το νέο έτος, περιλαμβάνει πάνω από 120 δρομολόγια στο σύνολο, τα οποία θα μεταφέρουν έως 6,1 εκατ. επιβάτες κατ’ έτος από τα 9 αεροδρόμια που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα.

Στην Αθήνα:

5 νέα δρομολόγια: Κατάνια (2 εβδ), Αϊντχόφεν (3), Λονδίνο Λούτον (καθημερινά), Μαρακές (2) & Παλέρμο (2)32 δρομολόγια στο σύνολο2,4 εκατ. επιβάτες κατ’ έτος.

Στην Θεσσαλονίκη:

4 νέα δρομολόγια: Δουβλίνο (2 εβδ), Λααπενράντα (1), Μάλτα (2) & Μάντσεστερ (2)30 δρομολόγια στο σύνολο1,55 εκατ. επιβάτες κατ’ έτος.

Ο David O’Brien της Ryanair δήλωσε «Είμαστε χαρούμενοι για την έναρξη του καλοκαιρινού μας προγράμματος στην Ελλάδα για το 2019, με 124 δρομολόγια, τα οποία συμπεριλαμβάνουν 21 νέους και συναρπαστικούς προορισμούς όπως το Μπορντό, η Μάλτα και το Μαρακές., τα οποία θα μεταφέρουν 6,1 εκατ. επιβάτες από τα 9 αεροδρόμια που δραστηριοποιούμαστε στην Ελλάδα.

Η Ryanair έχει μεταφέρει πάνω από 27 εκατομμύρια επιβάτες από/προς την Ελλάδα από την πρώτη μας πτήση το 2010, και συνεχίζει να αναπτύσσει την καλοκαιρινή της επιβατική κίνηση, τα δρομολόγια και τον τουρισμό.

Για να γιορτάσουμε την έναρξη του καλοκαιρινού μας προγράμματος, προσφέρουμε θέσεις από την Ελλάδα από μόνο 14.99€ για ταξίδι από τώρα έως και τον Δεκέμβριο και η προσφορά θα είναι διαθέσιμη για κράτηση έως και τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (12 Οκτ)».

The post 21 νέα δρομολόγια περιλαμβάνει το ελληνικό καλοκαιρινό πρόγραμμα του 2019 της Ryanair appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα