Ζευγάρι είναι μαζί για 68 χρόνια αλλά αγαπιούνται ακόμα σαν έφηβοι

Πιστεύετε ότι η αληθινή αγάπη υπάρχει μόνο στα μυθιστορήματα και τις ταινίες; Λοιπόν, αυτό το ζευγάρι είναι μαζί για 68 χρόνια, και η αγάπη τους είναι ακόμα ζωντανή σαν να γνωρίστηκαν χθες!

Λένε ότι η αγάπη είναι προκαθορισμένη και ότι είναι απλά θέμα χρόνου πότε θα συναντήσουμε το άλλο μας μισό. Ακόμα και στις ταινίες και τη λογοτεχνία, τα ζευγάρια, παρά τις όποιες δυσκολίες καλούνται να αντιμετωπίσουν, θα είναι μαζί μέχρι το τέλος της ζωής τους. Είμαστε τόσο συνηθισμένοι σε αυτό το αρχέτυπο που πολλοί άνθρωποι περιμένουν ασυνείδητα για το ιδανικό τους ταίρι.

Η

αληθινή αγάπη μπορεί να μην είναι πλέον όπως ήταν παλιά. Όμως η σπανιότητά της στη σύγχρονη κοινωνία είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους είναι τόσο πολύτιμη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, όταν υπάρχει ανάμεσα σε δύο ανθρώπους, είναι όμορφη και φέρνει χαρά και ελπίδα σε όλους.

Ένα τέτοιο τυχερό κι αγαπημένο ζευγάρι είναι η Ollie και ο Donald King από τη Lincoln County, στο Κεντάκι. Είναι μαζί για σχεδόν 68 χρόνια, αλλά φαίνονται σαν να έχουν ερωτευθεί πρόσφατα. Στην επέτειο του γάμου τους, αποφάσισαν να απαθανατίσουν την αγάπη τους με μια φωτογράφηση. Φωτογραφήθηκαν στο αγρόκτημά τους στο Κεντάκι, όπου έζησαν τα τελευταία 30 χρόνια.

Όταν ο φωτογράφος Paige Franklin ρώτησε τον Donald τι είναι αυτό που τον κάνει περισσότερο περήφανο, εκείνος απάντησε: «Πραγματικά δεν υπάρχει μόνο ένα πράγμα. Όλο αυτό που ζούμε είναι εκπληκτικό.» Όταν ακούμε τέτοιες απαντήσεις ξέρουμε ότι από πίσω τους κρύβεται η αληθινή αγάπη. Η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε από τη φωτογράφηση επηρέασε επίσης τον Franklin. «Υπήρξαν στιγμές στην καριέρα μου που μόλις τελείωνα τη φωτογράφιση, καθόμουν πίσω και έλεγα “Ουάου, μου αρέσει πολύ η δουλειά μου.” Ε, αυτή ήταν μια από εκείνες τις νύχτες,» είπε ο φωτογράφος.

Αν και η πραγματική αγάπη είναι κάτι σπάνιο, όταν τη συναντάμε, φωτίζει τον κόσμο γύρω μας. Φέρνει ελπίδα και αποτελεί πρότυπο για κάθε σχέση. Ας ελπίσουμε ότι θα υπάρξουν περισσότερες αγάπες όπως αυτή μεταξύ της Ollie και του Donald.

διαφορετικό

Keywords
Τυχαία Θέματα