Ζευγάρι έχασε και τα δυο παιδιά του σε ένα τρομακτικό δυστύχημα. Δυο χρόνια μετά, οι γιατροί τους λένε τα πιο ευχάριστα νέα

Ήταν η έκτη επέτειος του Gentry και της Hadley. Το ζευγάρι πήγαινε προς το σπίτι του μετά το γάμο της αδελφής του Gentry, σε ξεχωριστά οχήματα, όταν ένα φορτηγό χτύπησε από πίσω το αυτοκίνητο της Hadley.

Ο 2χρονος γιός τους Dobbs σκοτώθηκε κατά τη σύγκρουση και η Hadley, η οποία βρισκόταν στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της, υποβλήθηκε εκτάκτως σε καισαρική τομή. Το νεογέννητο μωρό τους, ο Reed, πέθανε λίγες μέρες αργότερα.

“Μπορέσαμε να τον κρατήσουμε,” δήλωσε η Hadley στο Charlotte Observer.

“Μας έβαλαν σε ένα ιδιωτικό δωμάτιο με τον Reed και μπορέσαμε να τον κρατήσουμε για λίγο.”

Η κοινότητά τους στεναχωρήθηκε πολύ: 800 άτομα συγκεντρώθηκαν την επόμενη Κυριακή στο μνημόσυνο του παιδιού που αγαπούσε να χορεύει και να παίζει τύμπανα. Θρήσανε και τον μικρότερο αδερφό που ποτέ δεν θα γνώριζε… Ο Gentry είναι πάστορας και η οικογένεια είναι πολύ αγαπητή στη κοινότητα της Βόρειας Καρολίνας.

Η αδελφή του Gentry, η Amber Justice, είπε “Μπορεί να θρηνούμε, αλλά θρηνούμε με την ελπίδα ότι κάποια μέρα θα επανενωθούν με τα αγόρια τους στον ουρανό.”

“Η Hadley και ο Gentry είναι πραγματικά οι πιο δυνατοί άνθρωποι που γνωρίζω, και στηρίζουν πολύ ο ένας τον άλλον.”

Go Liv-pool!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gentry Eddings (@gdobbsii) στις Νοέ 1, 2014, 6:18πμ PDT

Οι άτυχοι γονείς δέχτηκαν συλλυπητήρια από όλο τον κόσμο μέσω μιας σελίδας στο Facebook που δημιούργησε η εκκλησία τους. Ένας φίλος δημιούργησε επίσης μια σελίδα στο GoFundMe η οποία κατάφερε να μαζέψει $ 53.000 για να βοηθήσει την οικογένεια να καλύψει τα ιατρικά της έξοδα. Το ζευγάρι ήταν πάντα ενωμένο, κι αυτό το τραγικό περιστατικό τους έδεσε ακόμα περισσότερο.

“Κοντέψαμε να τρελαθούμε στην κυριολεξία,” είπε η Hadley. Ο οδηγός που προκάλεσε το ατύχημα ήταν αφηρημένος όταν οδηγούσε και έχει ν’ αντιμετωπίσει βαρύτατες κατηγορίες. “Σκεφτείτε το από τη δική του την πλευρά,” πρόσθεσε η Hadley. “Μπορείτε να φανταστείτε πως είστε το πρόσωπο που χτύπησε το πίσω μέρος του αυτοκινήτου μου και σκότωσε δύο παιδιά; Μπορείτε να φανταστείτε μόνο το βάρος που θα είχατε στην καρδιά σας; Θα είχα καταστραφεί.” Το ζευγάρι κράτησε τα δωμάτια των αγοριών όπως ήταν για μερικούς μήνες. Η μετάβαση θα ήταν ένα “μακρύ ταξίδι”, είπε ο Gentry, και όχι κάτι που θα μπορούσαν απλώς να “ξεπεράσουν”. “Υπάρχουν ένα εκατομμύριο συναισθήματα. Μερικές φορές, είναι απλώς όλα μαζί σε ένα,”είπε η Hadley στο WRAL. Αλλά σχεδόν δύο χρόνια μετά το περιστατικό, οι γιατροί είχαν υπέροχα νέα για τους Eddings. Η Hadley ήταν έγκυος πάλι – περίμενε δύο αγόρια!

Bless the Lord oh my soul and all that is within me bless His holy name! My soul will magnify the Lord. He is our present Father, our faithful Redeemer, our Loving Savior. He cares for the broken and redeems with beauty and gladness. My cup overflows. We praise Jesus for our third and fourth miracles: Isaiah Dobbs Eddings and Amos Reed Eddings. Two healthy and beautiful boys. Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gentry Eddings (@gdobbsii) στις Ιούλ 12, 2017, 9:03πμ PDT

“Εσείς μας στηρίξατε με τις προσευχές σας και σας είμαστε τόσο ευγνώμονες! Τώρα σας ζητάμε να προσευχηθείτε για δύο ακόμα άτομα! Περιμένουμε δίδυμα αυτό το καλοκαίρι!” γράφει η Hadley σε μια ανάρτησή της στο Facebook.

“Είμαστε χαρούμενοι και ευχαριστούμε τον Χριστό για αυτά τα δύο πολύτιμα μικρά παιδιά!”

So cute. Tummy time.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gentry Eddings (@gdobbsii) στις Ιούλ 19, 2017, 4:39μμ PDT

Τα αγόρια ονομάστηκαν Isaiah Dobbs Eddings και Amos Reed Eddings, όπου Dobbs και Reed ήταν τα ονόματα των μεγαλύτερων παιδιών τους. Η Stacey Martin, μία οικογενειακή φίλη, είπε σε μια δήλωσή της:”Είμαστε ενθουσιασμένοι για τον Gentry και την Hadley και είμαστε έκπληκτοι για το πώς ο Θεός συμπεριφέρθηκε σ’ αυτούς τους ανθρώπους. Από την τραγική απώλεια των γιων τους, Dobbs και Reed, στην απίστευτη γέννηση των δίδυμων, του Isaiah και του Amos – ο Θεός δημιουργεί την ομορφιά από τις στάχτες.”

I have the privilege, joy and blessing of being married to this sweet, loyal, and courageous woman. #blessed Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gentry Eddings (@gdobbsii) στις Ιούλ 22, 2017, 8:48πμ PDT

πηγη:diaforetiko.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα