Βοτανικός Σταμάτης Γονίδης Πρεμιέρα-Έναρξη 2017-2018

Η στιγμή που όλοι περίμεναν έφτασε. Η σπουδαία συνεργασία του Σταμάτη Γονίδη με τον Μάκη Δημάκη πήρε σάρκα και οστά το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στο Βοτανικός , όπου και πραγματοποιήθηκε η λαμπερή πρεμιέρα του σχήματος. Η αδημονία ήταν τεράστια αφού ο μεν Σταμάτης Γονίδης επέστρεψε στη νυχτερινή διασκέδαση της πρωτεύσας έπειτα από αποχή δέκα ετών, ενώ ο δε Μάκης Δημάκης έκανε ντεμπούτο στο μουσικό τοπίο της Αθήνας μόλις την περσινή χρονιά η οποία ήταν πολύ λίγη ώστε να τον απολαύσει ο κόσμος. Οι δύο τραγουδιστές, αφού

ολοκλήρωσαν αμφότεροι τις καλοκαιρινές τους περιοδείες, συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην πίστα του Βοτανικού προκαλώντας ταραχή στη νυχτερινή διασκέδαση. Φυσικά, οι θαυμαστές και των Γονίδης Δημακης Βοτανικος βρέθηκαν από πολύ νωρίς στο κέντρο προκειμένου να μην χάσουν ούτε λεπτό από την κορυφαία συνεργασία της χρονιάς.

Η πρεμιέρα του Βοτανικού είχε οριστεί εδώ και αρκετό καιρό για την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου. Ο κόσμος μετρούσε τις μέρες μέχρι που η μεγάλη στιγμή έφτασε. Το βράδυ της Παρασκευής, το νυχτερινό κέντρο στην Ιερά Οδό 72, φόρεσε τα καλά του και από πολύ νωρίς ήταν έτοιμο να υποδεχτεί το κοινό. Πολύ πριν το ρολόι δείξει μεσάνυχτα, στον εσωτερικό χώρο του κέντρου επικρατούσε το αδιαχώρητο. Ο κόσμος βρισκόταν σε τρομερή υπερένταση μέχρι την στιγμή που τα φώτα έσβησαν και στην σκηνή εμφανίστηκε ο Δημήτρης Χρυσοχοϊδης. Ο έμπειρος τραγουδιστής ξεσήκωσε το κοινό με τον μοναδικό του τρόπο και έτσι έδωσε την καλύτερη πάσα στον επερχόμενο Μάκη Δημάκη. Ο αγαπημένος τραγουδιστής, στην πρεμιέρα της δεύτερης χρονιάς του στο κέντρο, καλωσορίστηκε από το κοινό με εντυπωσιακό τρόπο. Εκείνος φυσικά όπως συνηθίζει τους αντάμειψε με ένα εκρηκτικό πρόγραμμα το οποίο έκανε το κοινό να παραληρεί. Η απόλυτη στιγμή διασκέδασης της βραδιάς ήταν οπωσδήποτε, η εμφάνιση του Σταμάτη Γονίδη επί σκηνής. Ο λαϊκός τραγουδιστής έλειψε πάρα πολύ από το αθηναϊκό κοινό, πράγμα το οποίο φάνηκε από την μεγαλειώδη υποδοχή που του επεφύλαξε το κοινό. Η διασκέδαση χτύπησε κόκκινο με τις μεγάλες του επιτυχίες και η πρώτη νύχτα της σεζόν, για τον Βοτανικό αλλά και για τους ίδιους τους καλλιτέχνες, ολοκληρώθηκε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.

Ανάμεσα στο κοινό βρέθηκαν και αρκετά πρόσωπα του καλλιτεχνικού κόσμου όπως ο Χρήστος Χολίδης και ο Χάρης Κωστόπουλος οι οποίοι βρέθηκαν στα πρώτα τραπέζια του νυχτερινού κέντρου.

Η λαμπερή πρεμιέρα ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και το ταξίδι της φετινής σεζόν μόλις ξεκίνησε. Ο Βοτανικός επέστρεψε με το πιο δυνατό σχήμα της χρονιάς, το οποίο θα συνεχίσει τις εμφανίσεις του οι οποίες θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ.

Keywords
Τυχαία Θέματα