Τους τσακώσαμε. Μαριε τι δουλειά έχει η Καινούργιου πίσω σου;

Τι είπε ο Μάριος σε πρόσφατη συνεντευξη του; Πώς όταν ανέβει και πάλι στην Αθήνα μπορεί και να συναντηθεί με την Καινούργιου. Έλα όμως που ο Τρελοκύπριος παίζει δυνατά και πολύ γρήγορα. Το αγόρι μας φρόντισε μετά το μεσημεριανό πάρτι να δει το απόγευμα την παρουσιάστρια και μάλιστα εντός έδρας. Και όχι μόνο να την δει αλλά να περάσει και πολύ καλά μαζί της σε γνωστό στέκι στη Λεμεσό.

Φαίνεται τελικά πώς οι δυο τους βρήκαν και τρόπο αλλά και χωρίς κόπο να συναντηθούν και μάλιστα να μιλήσουν για αρκετή ώρα.

Γελάκια χαδάκια και πολλά βλέμματα, περιελάμβανε το χθεσινό «μενού». Βεβαίως απέφυγαν ωσαν τον διάολο το λιβάνι να προσφέρουν κοινή φωτογραφία ζητώντας μάλιστα από τους υπευθύνους του χώρου να τους προστατεύσουν… ωστόσο εμείς δε μασάμε από αυτά.

Δείτε την ξανθιά κοπελίτσα πίσω από τον Μάριο. Δείτε και την φωτογραφία δίπλα… Οι πληροφορίες μου λένε ότι η Κατερίνα γοητεύτηκε από τον Μάριο γελούσε πολύ συχνά και το «παιχνίδι» έδειχνε ζεστό και με προοπτική. Τώρα τι έγινε το βράδυ; Μη με ρωτάτε… ένα ξέρω. Πώς η Καινούργιου επιστρέφει σήμερα… με πολύ καλή διάθεση… Το κλίμα του νησιού παιδιά και η ΑΟΖ…

Πηγή: gossip-tv.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα