Το επικό τρολάρισμα της παραγωγής στον κόσμο και στα sites που ανεβάζουν spoilers για το Survivor (vid)

Τις τελευταίες εβδομάδες τα spoilers του Survivor δίνουν και παίρνουν σε εκπομπές και sites. Παρά το γεγονός πως ο ΣΚΑΪ πήρε τα μέτρα του προκειμένου αυτό να σταματήσει, το φαινόμενο δεν υποχώρησε. Μπορεί τα spoilers να μειώθηκαν, δεν εξαλείφθηκαν ωστόσο. Γι’ αυτό και η παραγωγή του Survivor αποφάσισε να θολώσει ελαφρώς τα νερά και να παίξει με τα sites που

έβγαζαν προς τα έξω συνεχώς πληροφορίες για όσα θα διαδραματίζονταν σε κάθε επεισόδιο του παιχνιδιού, για να μειώσει και άλλο την (όποια) αξιοπιστία τους…

Το σχέδιο απλό. όλες οι τηλεοπτικές εκπομπές αναπαράγουν και διαδίδουν ‘ταχα’ επιβεβαιώμενες προβλέψεις που είναι τάχα σίγουρες και επιβεβαιωμένες.

Τι χρειαζόταν ακόμα; Μια διαρροή ότι θα νικήσουμε σήμερα και το επεισόδιο της Κυριακής θα ήταν συγκλονιστικό αφού θα είχαμε και τρίτο αγώνα.
Μάλιστα οι διαρροές που οι εκπομπές της τηλεόρασης έδιναν έλγαν οτι θα νικησουμε και 2-1. Αυτό ήταν…

Οι συνήθεις ύποπτοι κατάπιαν αμάσητο το δόλωμα και το αγκίστρι, τόσο βαθιά, ώστε φτάσαμε στο σημείο να διαβάζουμε λεπτομέρειες για το τι έγινεπως νικήσαμε και όλα όσα υποτίθεται ότι θα βλέπαμε στο επεισόδιο της Κυριακής που θα γινόταν ο επαναληπτικός.
Η διαδικτυακή φασαρία που προκλήθηκε μετά τη φήμη ήταν μεγάλη. Το αποτέλεσμα ήταν οι τηλεθεατές να περιμένουν με αγωνία να δουν ένα επεισόδιο το οποίο όπως αποδείχτηκε ήταν ΜΠΛΟΦΑ.


Γιατί μπορεί τα ρεπορτάζ να έκαναν λόγο για νίκη της ελληνικής ομάδας, όμως η πραγματικότητα ήταν εντελώς διαφορετική.

Ποιος ήταν ο στόχος της παραγωγής; Την επόμενη φορά που θα διαβάσει ο αναγνώστης για σίγουρη πληροφορία και καρατσεκαρισμένο spoiler να μην του δώσει σημασία, γιατί θα ξέρει ότι είναι ράδιο-αρβύλα, όπως και το σημερινό. Τι λέτε, κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, ήταν σωστή η κίνηση της ή όχι?

Keywords
Τυχαία Θέματα