Survivor: Τι συμβαίνει με τον Ντάνο; (Videos)

Λέτε να επιβεβαιωθούν οι διαρροές που θέλουν τον Ντάνο να τα βρίσκει σκούρα και να μην προκρίνεται στον τελικό; Μέχρι στιγμής, πάντως, με τη μετατροπή του Survivor σε ατομικό αγώνισμα, ο Αγγελόπουλος μοιάζει… άλλος παίκτης στα τελευταία επεισόδια.

Σε αυτό της Κυριακής, μάλιστα, βρέθηκε από πολύ νωρίς χαμηλά στις… ζωές, έχοντας 2 και ο Σπαλιάρας μία, φτάνοντας στο σημείο να χάνει και από την Ευριδίκη, την οποία νίκησε βέβαια στη δεύτερη φορά, αλλά νίκησε τον Μάριο, ρίχνοντάς τον στη μία ζωή. H συνέχεια πάντως θύμισε… Ντάνο από τα παλιά με τον Αγγελόπουλο να φτάνει ως τον τελικό με τον Αναγνωστόπουλο κι ενώ προηγουμένως έσπασε ένα δόντι, χτύπησε το κεφάλι του και έφτασε στο σημείο να παίξει… ζαλισμένος στον τελικό.

Φυσικά, με την παρουσία του αυτή στα… νεκρά του διαστήματα, ο Ντάνος προβληματίζει τους πιστούς θαυμαστές και θαυμάστριές του, σκορπίζοντας ανησυχίες για το αν τελικά θα καταφέρει να βρεθεί στον τελικό.

Ο Βασάλος, μάλιστα, ήταν αυτός που τον έριξε στη μία ζωή, αλλά ο Ντάνος πήρε εκδίκηση βγάζοντας τον Βασάλο εκτός παιχνιδιού.

Ο τελικός ήταν κάτι παραπάνω από συναρπαστικός με τον Αναγνωστόπουλο να παίρνει τελικά τη νίκη βάζοντας πιο γρήγορα τις τρεις μπάλες στη βάση τους και πανηγυρίζοντας έξαλλα τη νίκη του αυτή.

via dokaritv

Keywords