Σκυλί αλυσοδεμένο στην πίσω αυλή, σχεδόν βρίσκει τη ζωή που του αξίζει

Σκυλί αλυσοδεμένο στην πίσω αυλή, σχεδόν βρίσκει τη ζωή που του αξίζει

Η Ariel Van Pelt συχνά αναρωτιόταν τι συμβαίνει με το σκυλί του γείτονα, διότι ποτέ δε το είδε να βγαίνει από την αυλή αλλά το άκουγε συχνά, έτσι μια μέρα αποφάσισε να ρωτήσει τον άνθρωπο σχετικά με το τετράποδο εν ονόματι Daisy.

“Την θες;” απάντησε ο γείτονας σχεδόν αμέσως. “Είτε θα την αφήσω στο πάρκο, είτε θα την πάω σε κάποιο καταφύγιο”. Απ’ ότι φαίνεται, ο γιος του γείτονα αγόρασε το σκυλί από εκτροφέα, όταν

ήταν ακόμα κουτάβι αλλά μετά το παράτησε στο σπίτι της μητέρας του. Δύο χρόνια έχει που έγινε αυτό και η Daisy όλο αυτό το διάστημα δεν έφυγε από τον πίσω κήπο ούτε μία φορά. Η Ariel τελικά είδε το σκυλί για πρώτη φορά όπως επίσης είδε την σαρκοπτική ψώρα που το βασάνιζε.

“Απλά είπα γ**α το και την πήγα στον κτηνίατρο” λέει η ίδια. Πρώτα όμως έπρεπε να βγάλει το καημένο πλάσμα από τον κήπο, κάτι που δεν ήταν τόσο εύκολο, όσο ακούγεται. “Έπρεπε να την σηκώσω και να την κουβαλήσω επειδή ήταν πολύ φοβισμένη για να βγει περπατώντας.” Φυσικά ούτε λόγος για λουρί, αφού η Daisy δεν είχε δει ποτέ ένα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως ήταν η σαρκοπτική ψώρα, η οποία είναι ιδιαίτερα μεταδοτική, κάτι που την κάνει πρακτικά αδύνατο να την αγγίξεις. Η γυναίκα έπρεπε να φορέσει κάτι που έμοιαζε με στολή χημικού πολέμου ή τουλάχιστον μόνο τα μανίκια και το παντελόνι.

Όταν η Daisy έφτασε σε κέντρο αποκατάστασης, έπρεπε να μπει σε απομόνωση, κάτι που έκανε τα έξοδα πολύ μεγαλύτερα αλλά μέσα στους επόμενους δύο μήνες, η Van Pelt έβλεπε μέρα με τη μέρα την βελτίωση της υγείας του άτυχου πλάσματος. Κάθε Σάββατο, αυτή και οι φίλοι της επισκέπτονταν το σκυλί ώστε ακόμα και στην απομόνωση να μη νιώθει εντελώς μόνο. Τα έξοδα ανήλθαν σε 3000 δολάρια και όταν η ψώρα είχε πλέον υποχωρήσει, μια ανάδοχη οικογένεια βρέθηκε! “Νομίζω ότι είναι πολύ χαλαρή και σιγά σιγά νιώθει πιο άνετα αλλά είναι ακόμα πολύ ήσυχη” λένε οι άνθρωποι που προσωρινά την φιλοξενούν.

Η ζωή της Daisy ήταν γεμάτη αποδράσεις. Αρχικά, έπρεπε να αποδράσει από την φυλακή του ίδιου του μολυσμένου κορμιού της, έπειτα από τον κήπο που ήταν αλυσοδεμένη και τέλος από το ίδιο της το “καβούκι” και όλα αυτά χάρις σε μία γυναίκα που νοιάστηκε λίγο παραπάνω από το συνηθισμένο!

#1 #2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

Πηγή

Keywords
Τυχαία Θέματα