Σκληρός καθηγητής πρώην βετεράνος έχει μια δεύτερη κρυφή ζωή καλά κρυμμένη από τους μαθητές του.

Ο Jim O’Connor είναι ένας σκληρός βετεράνος του Βιετνάμ. Διδάσκει μαθηματικά και σίγουρα δεν θα θέλατε να είστε μαθητές του, γιατί όλοι δηλώνουν ότι μαζί του δεν είναι να αστειεύεσαι. Τα μάτια του σκανάρουν αμείλικτα το χώρο της τάξης, το αυστηρό χαρακτηριστικό κούρεμα του δίνει ακόμα πιο βλοσυρό ύφος και η φωνή του τραβάει την προσοχή και του πιο αδιάφορου μαθητή.

Σαν καθηγητής μαθηματικών και άλγεβρας στην Καλιφόρνια δεν ανέχεται και πολλά από τους 32 έφηβους μαθητές του, αλλά όταν έμαθαν

το παρατσούκλι του εκτός τάξης σίγουρα ήταν κάτι που δεν περίμεναν. Φαίνεται πως μετά τις 5 το απόγευμα, καθημερινές και σαββατοκύριακα ο Jim είναι πιο πολύ γνωστός για το νανούρισμά του σε μωρά σαν εθελοντής στο νοσοκομείο παίδων του Los Angeles εδώ και 20 χρόνια.

Αρχικά, ο καθηγητής αποφάσισε να συνεισφέρει όταν ένας φίλος του τον έπεισε να γίνει αιμοδότης. Είχε ομάδα αίματος 0 αρνητικό το οποίο έχει υψηλή ζήτηση χάρις στην εξαιρετική του συμβατότητα… Ως τώρα έχει χαρίσει 72 γαλόνια από το αίμα του και είναι συχνός αιμοδότης. Πηγαίνοντας στο νοσοκομείο τόσο συχνά δεν μπόρεσε παρά να προσέξει τα άρρωστα παιδιά και βρέφη και αναρωτήθηκε πώς θα μπορούσε να τα βοηθήσει.

Τόσα χρόνια εργένης χωρίς παιδιά, κι όμως αποδείχθηκε εξαιρετικός στο νανούρισμα. Τα μωρά μαζί του ησυχάζουν αμέσως!

Του Jim του αρέσει να τα κρατάει αγκαλιά και να τα πηγαίνει βόλτα, να τα ταϊζει και να τα νανουρίζει. Γιατροί και νοσοκόμοι λατρεύουν να απολαμβάνουν το θέαμά του και τον μαγικό τρόπο που έχει με τα παιδιά και οι γονείς εκτιμούν αφάνταστα τη βοήθεια του εθελοντή.

Δείτε πόσο γλυκός και τρυφερός είναι και φανταστείτε πόσο περισσότερο σεβασμό έχει κερδίσει από τους μαθητές του τώρα που έμαθαν την κρυφή ζωή του.

πηγη:diaforetiko.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα