Σιλικόνη και καρύδες: Οι διάσημες Ελληνίδες του επόμενου Survivor…! Την #8 Δεν Την Περιμέναμε…!

Είναι πολλές, καυτές και γεμάτες -φυσικές ή τεχνητές- καμπύλες. Αυτά είναι τα πιο τρανταχτά ονόματα που έχουν ακουστεί ως τώρα.

Μπορεί να ακούγεται κουλό, αλλά κάτι παραπάνω θα γνωρίζει ο τούρκος παραγωγός Acun Ilicali, ο οποίος -σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα- φέρεται να έχει κάνει πρόταση μαμούθ στην Πάολα προκειμένου να δεχθεί να μπει στο επόμενο Survivor.

Απόψε τα λέμε στην Πάτρα !! Volcano on fire

_ Paola live #thisispaola #volcano #patra #summer2017 #densefovamaiourane #panikplatinum #paola_on_tour

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀✯P Λ Ø L Λ✯⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ (@paola_official_page) στις Ιούλ 8, 2017, 5:16πμ PDT

Ακόμη και αν εμείς, από τις τραγουδίστριες της κλάσης της, θα προτιμούσαμε την Αγγελική Ηλιάδη, ιδίων φυσικών προσόντων, που είναι σαφώς πιο αθλητική και έχει και ως μπόνους και τον αδελφό personal trainer για να την προετοιμάσει κατάλληλα.

Ρόδος ♥️ Απόψε στα Άστρα!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aggeliki Iliadi (@aggeliki.iliadi) στις Αύγ 12, 2017, 10:00πμ PDT

Ενώ υπονοούμενα για το αν έχει δηλώσει συμμετοχή άφησε και η παλιά μας γνώριμη (που πλέον είναι πιο σέξι και γυμνασμένη από ποτέ) Σάσα Μπάστα, που μετά από μια συνάντηση με τον Μπο σε ένα γυμναστήριο στη Γλυφάδα, πόσταρε πως ‘Προσπαθώ να μάθω τα κόλπα του Survivor από τον καλύτερο’.

Προσπαθώ να μάθω τα κόλπα του SURVIVOR απ τον καλύτερο @bo_fugitive !!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sasa Basta (@sasa_basta_) στις Ιούν 21, 2017, 10:36πμ PDT

Μια ακόμη Ελληνίδα, όπως η Πάολα, που έχει δηλώσει ευθαρσώς πως έχει κάνει πλαστική στήθους. Εξού και το σιλικόνη του τίτλου.

Στο @youweekly.gr που κυκλοφορεί… @gsirixa για την καταπληκτική συνέντευξη.. @mariachatziioanidou_march για τις καταπληκτικές φωτογραφίες!! @konstantinosp_8 hairstyle & makeup! #you_weekly_magazine #photography #photooftheday #makeupartist #hairstyle #interview #synexeia_synexeia #sasa_mpasta

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sasa Basta (@sasa_basta_) στις Ιούν 19, 2017, 5:31πμ PDT

Ενώ πλαστική στήθους έχει κάνει και η Κόνι Μεταξά, που βλέπετε και στην κεντρική φωτό, το όνομα της οποίας επίσης ακούγεται (ήταν να μπει και στο περσινό). Αν και στη συνέντευξη που κάναμε ήταν κατηγορηματική ότι δεν είναι θετική να μπει αφού λατρεύει υπερβολικά το φαγητό και φοβάται κατσαρίδες, ζουζούνια και όλα τα ξαδελφάκια τους.

One word is all i need To keep me sane It’s like heaven but Keeps me going through hell Even if you doubt One word is just enough It’s paradise on earth Love sinking to the brain Be careful of where you give your heart It’s worth more than gold you know, you don’t It’s more than you’ve ever dreamed before Trust me with it I’m gonna give you some more I’m running out of breath come save me And if you can’t just play me You’re playing with my heart Just like a deck of cards

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konnie Metaxa (@kmetaxa) στις Αύγ 8, 2017, 6:12πμ PDT

H αλήθεια είναι ότι τα ονόματα που έχουν ακουστεί για την ομάδα των Διάσημων είναι πολλά (Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Νίκος Αναδιώτης, Δημήτρης Αλεξάνδρου, Αποστόλης Τότσικας, Κατερίνα Τσαβάλου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου) και μη επιβεβαιωμένα.

Ready for the best that’s yet to come ☀️ Shot by hubby @fotisbenardo _____________________ . wearing @sissychristidou white uber sexy monokini and @favela.gr army NY baseball hat

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Penelope (@penelopeanastasopoulou) στις Αύγ 4, 2017, 3:59πμ PDT

Αν και εκείνο που μας έχει ενθουσιάσει, εξού και την βάλαμε κεντρική φωτό στο αφιέρωμα, είναι εκείνο της ‘ποτέ δεν σε ξεχάσαμε, ποτέ δεν σε ξεπεράσαμε, Ιωάννας Πηλίχου, που ακούγεται για το Survivor, ενώ ταυτόχρονα φέρεται να έχει υπογράψει ήδη στο Nomads.

/ Touched by the Light / #crystalwater #everythingisclear #seaismyhappydestination #blessed #summer2k17 #mysummer #yougowhereyoubelong #mymanandi❤️ #andeverythingisbeautiful #77dreams by #myman

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ιωάννα Πηλιχού▪Ioanna Pilichou (@ioannapilichou) στις Ιούλ 31, 2017, 2:21μμ PDT

Και, ακόμη περισσότερο, της ‘ακριβοθώρητης’ Μαρίας Λεκάκη, παρόλο που είναι προφανώς ευσεβής πόθος. Σωστά; ;H βρες λες και να γίνει το θαύμα; Εννοείται, πανμέγιστε και σοφέ Acun, πως είμαστε στη διάθεσή σου αν και εφόσον χρειαστείς βοήθεια όσον αφορά το casting. Την ίδια που σου προσφέραμε free of charge και πέρυσι, αν θυμάσαι.

Good morning #howtodateme #funny #girly #interview #comingsoon #status #greece #actress #actresslife #womensissues

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky (@kavouravicky) στις Ιούλ 27, 2017, 2:59πμ PDT

Ενώ όλα δείχνουν ότι μια τουλάχιστον από τις προβλέψεις μας για το επόμενο Survivor, όταν δηλαδή αναρωτηθήκαμε αν θα είναι γεμάτο κομάντο ή Λαουρίτες, φαίνεται να βγαίνει αληθινή.

Voyaging begins when one burns one’s boats, adventures begin with a shipwreck…⚓️❣️⚓️ #shipwreck #navagio #zante #zakynthos #wooks #wooks_fashion #thatplace #nature #beachlife #paradise #bestmemories #summer2017 #blackbikini #wooksfashion #sunnybeach #blublublu #summervibes #summeringreece #coloursofnature #shipwreckbeach

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Felicia Lapati (@felicia_333) στις Αύγ 9, 2017, 2:16πμ PDT

Και αυτό γιατί η δεδηλωμένη καψούρα μας, Φελίσια Λαπάτη, μοιάζει -από το παρακάτω post- να έχει ήδη δηλώσει συμμετοχή (ή τουλάχιστον θα έπρεπε).

We are “clique” and we are proud of it… Swimwear: @wooks_fashion #klika #survivor2017 #casting #todayscast #bereal #talentedman #lovehim #bestteamever #comingsoon #challengeyourself #motivateyourself #truepeople #wooksfashion #tsouvelas #alexandrostsouvelas #comingsoon #otamtamtam #osfaxthsthskarydas #poiaelisavet #nafugeiospuros #waitforit #sun #beachlife #santopadeleimona

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Felicia Lapati (@felicia_333) στις Ιούλ 27, 2017, 1:56πμ PDT

Άρα το μόνο που μένει είναι να διαπιστώσουμε ποιο άλλο fitness girl θα ακολουθήσει το παράδειγμά της (Εσένα κοιτάζω, εξωτική 26χρονη γυμνάστρια & μοντέλο Αντζέλικα Γιασεμή).

Let’s get lost… ____________________________________________________ #bikiniseason #summertimes #beachcave #fitgirls #fitnessislife #fitfam #fitspo #shredded #mermaidvibes #shredzarmy #wanderlust #seaside

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANGELICA YASSEMI (@jasmine__angelica) στις Αύγ 4, 2017, 11:35πμ PDT

Με εμάς να προτιμάμε σαφώς την Μαντώ Γαστεράτου (το όνομα της οποίας ακούγεται για το Nomads) που και είναι εξαιρετικό παιδί και διαθέτει σώμα διεθνών προδιαγραφών.

It takes a lifetime for someone to discover Greece, but it only takes an instant to fall in love woth her… #instadaily #instamood #instamoments #visitgreece #greece #greekislands #ilovemycountry #fashion #ootd #samsunggalaxys8 #mycamera #cool #happy #instastyle @sunsetgo_official @adidasgr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μαντω Γαστερατου (@madogasteratou) στις Αύγ 4, 2017, 8:10πμ PDT

Ή αν θα γίνει καμία σούπερ έκπληξη και θα δούμε εντός της ομάδας των διάσημων κάποια βεραμάν πρωταθλήτρια, όπως τη Βούλα Παπαχρήστου. Εκεί δηλαδή όπου θα ανέβει επίπεδο (για αθλητικούς αλλά όχι μόνο λόγους) η όλη φάση.

Απο τα αγαπημενα μου μαγιο❤ Αναδεικνυει καθε σωματοτυπο! #summer @wanderlust_onlinestore

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PapachristouV (@papachristouv) στις Ιούλ 30, 2017, 2:12πμ PDT

Επίσης μην ξεχνάμε ότι η παραγωγή έχει δεσμευτεί ήδη να πάρει την Ειρήνη Κολιδά και του χρόνου στον Άγιο Δομίνικο και η ίδια, όπως δήλωσε και στον Αρναούτογλου, φαίνεται να θέλει να επιστρέψει. Και γιατί ο τρόπος που έφυγε ήταν άδικος και γιατί δίμετρες μαχήτριες της κλάσης της δεν φυτρώνουν ακριβώς στις πορτοκαλιές. Με τη μόνη διαφορά ότι φέτος θα είναι με την ομάδα των Διάσημων.

#happyshooting #feelingspecial #positivevibesonly #rodotrends #clothesforme #kalimeraaaaaaa!!!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Irini Kolida (@irini_kolida_original) στις Μάι 9, 2017, 12:40πμ PDT

Κάτι που θα την κάνει την 2η Ελληνίδα, μετά την Νάντια Ζαγκλή (που σπεύσαμε να την βρούμε και να την φωτογραφήσουμε πριν από όλους) που θα έχει συμμετοχή σε δυο reality.

#dance #beach #danceeverywhere #onthewaves #danceon #ballet #hiphop

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη We All Survived A Dance Once!! (@nadia_zagli) στις Αύγ 5, 2016, 4:37πμ PDT

Αν και η μεγαλύτερη ανατροπή θα ήταν κάποιος να πείσει την Κατερίνα Στικούδη, που δήλωσε ‘Και 100% τηλεθέαση να είχε, δεν θα πήγαινα. Και 1.000.000 ευρώ την εβδομάδα να μου έδιναν, δεν θα πήγαινα. Πρώτα από όλα για την υγεία μου. Εγώ έχω τη διατροφή μου, τις βιταμίνες μου. Δεν θα μπορούσα να αντέξω ούτε μία μέρα‘, να πάει στην συγκεκριμένη παραλία. Αρκεί να έπαιρνε μαζί τα ‘παρτά’ ολόσωμα που προτιμά τον τελευταίο καιρό.

Στο @youweekly.gr που κυκλοφορεί..

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Stikoudi (@stikoudikaterin) στις Ιούν 7, 2017, 11:58μμ PDT

Το μόνο σίγουρο είναι ότι, με τόσες παίκτριες, επώνυμες και ανώνυμες, που θα σκάσουν μύτη ταυτόχρονα, θα υπάρχει σίγουρα πληθώρα σέξι φωτογραφήσεων όπως τις παλιές καλές εποχές. Όταν π.χ. η Χριστίνα Κολέτσα έκανε το πρώτο της σέξι εξώφυλλο ενώ ήταν ακόμη εντός του σπιτιού του Fame Story.

#waitingforsummer

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Astray Artist (@christina_koletsa) στις Φεβ 17, 2017, 12:36πμ PST

Και ότι η καρύδα θα συνεχίσει να είναι το αγαπημένο αξεσουάρ κάθε ινσταγκραμάτης Ελληνίδας

ᗷE ᗩ ᑭIᑎEᗩᑭᑭᒪE: ᔕTᗩᑎᗪ Tᗩᒪᒪ, ᗯEᗩᖇ ᗩ ᑕᖇOᗯᑎ ᗩᑎᗪ ᗷE ᔕᗯEET Oᑎ TᕼE IᑎᔕIᗪE #pineapple #summer #salty #summervibes #fashionblogger #lookoftheday #styleblogger #styleinspo #fashionista #ootd #bikini #swimwear #HMTheSummerShop

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikoletta Ralli (@nikolettaralli) στις Ιούν 14, 2017, 3:44πμ PDT

Ο παράγοντας Nomads
Είπαμε και το
επαναλαμβάνουμε. Αυτά είναι τα πρώτα
ονόματα που έχουν ακουστεί για Survivor,
τα οποία συγκεντρώσαμε και σας
αναφέρουμε, έτσι για να σας ανοίξουμε
την όρεξη. Αλλά αν θα πάνε τελικά αυτές
ή άλλες είναι ακόμη πολύ νωρίς για να
το ξέρουμε.

Επίσης μην ξεχνάμε τον
σκληρό ανταγωνισμό που θα υπάρχει φέτος
από το Nomads του Ant1,
με γυρίσματα στις Φιλιππίνες και
επίσης δεκάδες χιλιάδες συμμετοχές
(για τις αντίστοιχες ομάδες των διάσημων,
των άγνωστων και των πρώην παικτών
reality) που φέρεται -σύμφωνα
με δημοσιεύματα- ήδη να έχει κλείσει
αρκετά ονόματα (Μιχάλης Ζαμπίδης,
Γωγουλίνι, Διονύσης Αλέρτας, Πρόδρομος
Καθηνιώτης, Ηλίας Βαλάσης, Τρύφωνας
Σαμαράς, Γιώργος Μαυρίδης και Έλενα
Γαλύφα).

Keep calm and summer on!!! #summernights #ootd #elenasbeachstyle #summergirl #beachallsaylong #mykonos #nightswimming #visitgreece #travelawesome #thebikini

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη E L E N A • G A L I FA (@elenagalifa) στις Ιούλ 4, 2017, 12:50μμ PDT

Κάποια από τα οποία (Άρτεμις Αστεριάδη, Μάγκυ Χαραλαμπίδου, Αποστολία Ζώη) μας γεμίζουν ομολογουμένως με πόθο και νοσταλγία.

Do not judge my story by the chapter you walked in on.. #mylife #mystory #mymistakes #mysuccess #chooseyours

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Apostolia Zoi Official (@apostoliazoi) στις Ιούλ 29, 2017, 11:43πμ PDT

Το μόνο σίγουρο ότι, από τον σκληρό αυτό Survival διαγωνισμό, τελικοί κερδισμένοι θα βγούμε εμείς οι οφθαλμολάγνοι τηλεθεατές και τα γυμναστήρια που θα δουν τις συνδρομές τους να αυξάνουν.

Πηγή: oneman.gr

Keywords
σιλικονη, on fire, Αγγελικη Ηλιαδη, σασα μπαστα, πηνελόπη αναστασοπούλου, in love, χριστινα κολετσα, αρτεμις αστεριαδη, survivor, πατρα, fire, live, ηλιαδης, ροδος, συμμετοχή, sasa, hairstyle, heaven, doubt, earth, love, heart, trust, running, play, white, uber, army, light, βρες, free, begin, swimwear, fitness, girl, lifetime, παπαχρηστου, dance, fame, summer, official, survival, oneman, Αντωνης Σαμαρας, νουμερα τηλεθεασης, ελληνικο ανδρικο casting , αγγελικη, oneman, swimwear, νικος αναδιωτης, τηλεθεαση, αξεσουαρ, διατροφη, ζουζουνια, ονοματα, πηνελοπη, υγεια, φωτο, ant1, army, earth, running, βγαινει, βιταμινες, βοηθεια, βρες, φαγητο, γινει, γλυφαδα, γυρισματα, ευρω, υπαρχει, ειρηνη, εβδομαδα, εποχες, εφυγε, ζαμπιδης, ιδια, θυμασαι, ιωαννα, καψουρα, κολετσα, μαμουθ, μυτη, ομαδα, ολα για την υγεια, ολα για την υγεια μου, ονομα, παιδι, παολα, ποθος, σιγουρα, σιγουρο, συμμετοχή, σωμα, σουπερ, τοτσικας, χριστινα, αρναουτογλου, summer, dance, begin, white, free, δημητρης, doubt, love, fame, heart, fitness, fire, girl, heaven, hairstyle, ηλιαδη, in love, lifetime, light, μοιαζει, official, ομαδες, on fire, πηλιχου, play, sasa, survival, survivor, trust, uber
Τυχαία Θέματα