Πρώην γυναίκα μπόντι μπίλντερ δεν της άρεσε το γυμνασμένο σώμα της και το μετέτρεψε σε αληθινό

Το Facebook και το Instagram είναι γεμάτα με αναρτήσεις μεταμορφώσεων, αλλά η ανάρτηση αυτής της γυναίκας έγινε ανάρπαστη για ένα πολύ ασυνήθιστο λόγο.

Η 26χρονη Τζολέν Τζόουνς είναι μια πρώην μπόντι μπίλντερ από την Μοντάνα των ΗΠΑ, που έγινε διάσημη για την μεγάλη αλλαγή στο σώμα της, αφού πήρε 12 κιλά.

Η Τζολέν μοιράστηκε φωτογραφίες της στο Facebook πριν και μετά την μεταμόρφωσή της από «μπόντι μπίλντερ σε λάτρη του σώματος.»

Jolene Nicole Jones / Facebook

Η ζωή της Τζολέν περιστρεφόταν γύρω από την αυστηρή της διατροφή και περνούσε πολλές ώρες της μέρας της στο γυμναστήριο.

Ωστόσο, όταν ο προπονητής της της είπε, ότι θα έπρεπε να χάσει άλλα 15 κιλά , η Τζολέν αποφάσισε να σταματήσει και να αλλάξει τελείως την ζωή της.

Τώρα, η Τζολέν έχει 12 κιλά περισσότερα, δεν είναι πια μπόντι μπίλντερ, αλλά το σημαντικό είναι ότι είναι πολύ πιο ευτυχισμένη.

It’s my birthday and I’ll selfie if I want to. #heresto27 #27andholding #birthday #birthdayselfie #blueeyes #bodylover #happy #offtodinner #slayyyy #basichashtags

A post shared by Jolene Jones (@joleeeenin) on Jul 19, 2017 at 4:53pm PDT


Στην ανάρτησή της στο Facebook έγραψε:

«Άλλαξα από το να με ελέγχει ένα εξαντλητικό καθεστώς στο γυμναστήριο,να ζυγίζω το κοτόπουλο και να κουβαλάω πρωτεΐνες στην τσάντα μου στο να απολαμβάνω μια κοινωνική ζωή.

Κάποιοι μπορεί να πουν, ότι άφησα τον εαυτό μου, αλλά δεν μπορείς να βάλεις τιμή στην ευτυχία.

Βρήκα τον εαυτό μου και κατάλαβα, ότι μπορώ να έχω πάνω από 1 πάθος στην ζωή μου, είτε αυτό είναι να πάω για πεζοπορία στο πάρκο Γκλάσιερ, είτε να πίνω μπύρες με τους φίλους μου.

Οι κοιλιακοί δεν με έκαναν ευτυχισμένη. Ποτέ δεν ήμουν αρκετή και πάντα έπρεπε να βελτιώνομαι.

Το μας είναι το μοναδικό πράγμα που θα μας συνοδεύει κυριολεκτικά σε όλη μας ζωή. Η αξία και η ευτυχία μας δεν μπορούν να μετρηθούν από το πόσα κιλά μπορούμε να σηκώσουμε ή τον αριθμό της ζυγαριάς.

Η αξία μου ζυγίζεται από τους ανθρώπους που έχω γύρω μου και με κάνουν να χαμογελώ.»

Από τις φωτογραφίες καταλαβαίνουμε, ότι είναι πολύ πιο ευτυχισμένη τώρα και αγαπάει το σώμα της.

facebook

Πολλοί άνθρωποι ανταποκρίθηκαν θετικά στην ανάρτηση της κοπέλας, η οποία πήρε πάνω από 50.000 κοινοποιήσεις.

Στους περισσότερους άρεσε πολύ περισσότερο η τωρινή της εικόνα, την οποία σχολιάζουν με πολύ κολακευτικά λόγια.

[facebook]

Πηγή

Keywords
Τυχαία Θέματα