Παιδί που χάνει τη μάχη με τον καρκίνο ζητά από το μπαμπά του να το βγάλει μια τελευταία φωτογραφία πριν εκπνεύσει στην αγκαλιά του

Αυτό το 7χρονο παιδί ζήτησε από τους παππούδες και τους γονείς του να βγάλουν μια φωτογραφία λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή. Οι γονείς του αποφάσισαν να μοιραστούν αυτές τις πολύτιμες εικόνες με σκοπό να δείξουν στον κόσμο τα πρώτα συμπτώματα αυτού του σπάνιου καρκίνου.

«Στη μνήμη του Braiden-Lee Prescott, 7/8/2009 – 01/09/2016,» έγραψαν η Steph και ο Wayne Prescott, σε μια σελίδα στο Facebook την οποία αφιέρωσαν στον Braiden, ο οποίος

απεβίωσε από καρκίνο.

Ο καρκίνος προκαλεί τεράστιο φυσικό και συναισθηματικό πόνο σε έναν ενήλικα, πόσο μάλλον σε ένα 7χρονο παιδί.

Ο Braiden είχε διαγνωστεί με νευροβλάστωμα στην ηλικία των δύο ετών

Οι γονείς του Braiden, η Steph και ο Wayne, μοιράστηκαν τις φωτογραφίες για να ενημερώσουν τους άλλους γονείς σχετικά με τα συμπτώματα αυτής της ασθένειας.

«Θέλω απλά να το μάθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι. Εάν το παιδί σας είναι αδύναμο, έχει υψηλό πυρετό και δεν τρώει, να το πάτε ​​αμέσως για μια εξέταση αίματος,» δήλωσε η Steph από το Μάντσεστερ.

Ο Braiden είχε διαγνωστεί με νευροβλάστωμα στην ηλικία των δύο ετών. Κάθε χρόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, περίπου 100 παιδιά διαγιγνώσκονται με νευροβλάστωμα, μια σπάνια μορφή καρκίνου που επηρεάζει συνήθως παιδιά κάτω των πέντε ετών. Ένα από τα πιο κοινά συμπτώματά του είναι η διόγκωση στην περιοχή της κοιλίας, η οποία προκαλεί πόνο στο στομάχι του παιδιού.

Παρά τη θεραπείες που έκανε ο Braiden, μεταξύ των οποίων 11 είδη χημειοθεραπείας, μεταμόσχευση βλαστικών κυττάρων, ακτινοθεραπεία και ανοσοθεραπεία στην Αμερική, ο καρκίνος του χτύπησε την πόρτα για τρίτη φορά το 2016. Πέθανε δύο ημέρες μετά τη μεταφορά του σε ένα κέντρο ιατρικής περίθαλψης, τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ο Braiden ζήτησε από τους παππούδες και τους γονείς του λίγο πριν πεθάνει να βγάλουν τις «τελευταίες» τους φωτογραφίες

Η Steph θυμάται τον Braiden να ξυπνάει από «πνίξιμο» στις 3 το πρωί της ημέρας που πέθανε.

“Φώναξα τη νοσοκόμα και μου είπε ότι είχε έρθει η ώρα. Ξύπνησα τον Wayne. Ήθελα να τον σηκώσω αλλά δεν μπορούσα γι’ αυτό τον έβαλα στα γόνατα του Wayne. Ο Wayne τον είχε αγκαλιά κι εγώ ήμουν δίπλα του και του κρατούσα το χέρι,” είπε.

Παρά το γεγονός ότι είχε όγκους στο σαγόνι του, και μπορούσε μετά βίας να μιλήσει λόγω του πόνου που ένιωθε καθώς άνοιγε το στόμα του, ο μικρός Braiden ζήτησε από τους παππούδες και τους γονείς του να βγάλουν φωτογραφίες λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.

«Ξαφνικά φώναξε τη γιαγιά και τον παππού του, σαν να ήξερε ότι ήταν εκεί εκείνη την ημέρα. Στη συνέχεια φώναξε «να βγάλουμε φωτογραφίες τώρα,» πρόσθεσε.

Οι σπαραξικάρδιες φωτογραφίες του δείχνουν τις τελευταίες στιγμές του Braiden στην αγκαλιά του πατέρα του, στο νοσοκομείο Derian House Hospice στο Lancashire.

“Δεν μπορούσα να τον βλέπω να ‘φεύγει’. Όταν πέθανε, είχαμε το σώμα του Braiden στο σπίτι έτσι ώστε να μπορέσουν οι συγγενείς μας να τον δουν για τελευταία φορά, είπε η Steph. Η Steph έχει άλλους δύο γιους, τον Tyler και τον Kody, και είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί της που είναι κοριτσάκι.

Η Steph αυτή τη στιγμή περιμένει ένα κοριτσάκι, το οποίο πιστεύει ότι είναι «δώρο» από Braiden.

«Ο Braiden την έστειλε από τον ουρανό – πάντα ήθελε μια μικρή αδελφή,» είπε.

Αν και είχε υπομείνει πολύ πόνο, το θάρρος και η αποφασιστικότητά του αγοριού φαίνεται στα μάτια του μέσα από αυτές τις εικόνες.

«Ο Braiden, ο μικρός μου ήρωας θα είναι πάντα στη σκέψη μου. Ήταν πολύ όμορφος. Μάλιστα μπορούσε να χαμογελάσει μέσα από τον πόνο και την οδύνη του,» σχολίασε η Geraldine Newman στο Facebook, όταν έμαθε την ιστορία και είδε τις συγκινητικές φωτογραφίες του Braiden.

Αυτό το παιδί είναι πλέον ένας άγγελος και προσέχει τα αδελφάκια του από τον ουρανό…

διαφορετικό

Keywords
Τυχαία Θέματα