Οι γιατροί της είπαν να ρίξει το μωρό της που θα γεννιόταν με τον εγκέφαλο έξω από το κρανίο. Εκείνη όμως δεν τους άκουσε και έκανε το σωστό

Ένα υπερηχογράφημα έδειξε ότι αυτό το παιδί δεν θα ήταν ‘φυσιολογικό’ – αλλά αυτό που δεν έχασαν οι γονείς του ήταν η ελπίδα τους…

Η Tembe και ο Sipho Moyo από το Περθ της Αυστραλίας περίμεναν με ενθουσιασμό τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού. Όταν η Tembe έμεινε έγκυος, όλα κυλούσαν ομαλά. Στις 21 εβδομάδες, η Tembe πήγε για την προγραμματισμένη εξέταση και τον υπέρηχο.

Η Tembe και ο σύζυγός της ήρθαν αντιμέτωποι με τις πιο συγκλονιστικές ειδήσεις: ο γιος τους είχε εγκεφαλοκήλη, μια πολύ σπάνια κατάσταση

όπου ο εγκέφαλος προεξέχει από το μέτωπο.

Facebook Video Screenshot | 7 News Perth

Στη συνέχεια ενημερώθηκαν ότι το παιδί τους δεν θα ήταν φυσιολογικό, λόγω της ανώμαλης ανάπτυξής του. Το ζευγάρι κλήθηκε να διακόψει αμέσως την εγκυμοσύνη.

Όμως το ζευγάρι αρνήθηκε κάτι τέτοιο και η Tembe λέει ότι «το μωρό της της έλεγε ότι είναι εντάξει» όταν έκανε το υπερηχογράφημα, κι έτσι αποφάσισαν να το κρατήσουν.

Facebook Video Screenshot | 7 News Perth

Όταν έκλεισε την πρώτη του εβδομάδα, ο Jayden υποβλήθηκε σε μία επικίνδυνη χειρουργική επέμβαση. “Ήμασταν καταρρακωμένοι. Φοβόμασταν,” δήλωσε ο κ. Moyo στο 7 News.

Ο Tim Hewitt, ένας από τους χειρούργους του νοσοκομείου Princess Margaret και του νοσοκομείου King Edward Memorial, δήλωσε ότι η επέμβαση ήταν δύσκολη και εξαιρετικά λεπτή.

Facebook Video Screenshot | 7 News Perth

Οι χειρουργοί είπαν ότι ήταν μία από τις πιο δύσκολες περιπτώσεις που είχαν δει ποτέ. Μετά την εξάωρη χειρουργική επέμβαση, οι γιατροί ήταν έκπληκτοι που ο Jayden κατάφερε να αναρρώσει τόσο καλά.

Ο Jayden είναι ένα εξαιρετικό παιδί, είναι η χαρά της ζωής, και η ανάκαμψή του ήταν ένα εκπληκτικό κατόρθωμα για την ηλικία του.

“Ο Jayden μας κάνει ευτυχισμένους. Είναι ένα εκπληκτικό αγόρι,” είπε ο κ. Moyo.

Facebook Video Screenshot | 7 News Perth

διαφορετικό

Keywords
Τυχαία Θέματα