Οι φωτογραφίες αυτού του πατέρα με το γιο του είναι ότι καλύτερο έχετε δει στην έως τώρα ζωή σας

Ο Andreas Miezans και ο γιος του, Oscar, θα σας κάνουν να γελάσετε!

Οι Miezans, από το Tønsberg της Νορβηγίας, έχουν προκαλέσει αίσθηση στο διαδίκτυο με ένα δημιουργικό σύνολο φωτογραφιών που σίγουρα θα σας κάνει να γελάσετε. Οι φωτογραφίες τους, υπενθυμίζουν επίσης στους γονείς ότι μερικές φορές μπορεί να φαίνονται ή να αισθάνονται ανίκανοι ή ακατάλληλοι, αλλά σίγουρα θα μπορούσαν να γίνουν και χειρότεροι!

Αυτός ο μπαμπάς είχε έμπνευση ενώ ήταν μόνος στο σπίτι με το μωρό.

Photo Credit: Andreas Miezans

Στη

Νορβηγία, οι γονείς έχουν δέκα εβδομάδες γονική άδεια και ο Andreas πρόσθεσε ακόμη τέσσερις στο πρόγραμμα του για να περάσει χρόνο με το μικρό του γιο και την οικογένειά του.

Ο κάθε γονέας ξέρει ότι θα πρέπει να μάθει να αλλάζει πάνες και πως θα διανύσει πολλά χιλιόμετρα με το καροτσάκι του παιδιού του, όμως οι Miezans αποφάσισαν να κάνουν το ρόλο του γονιού πιο διασκεδαστικό γι’ αυτό δημιούργησαν μερικές όμορφες και αστείες φωτογραφίες με το γιο τους!

Photo Credit: Andreas Miezans

Τι κάνει λοιπόν ένας νέος πατέρας για να ταράξει στο διαδίκτυο έχοντας σαν συνεργό στο έγκλημα το μικρό του γιο;

Ο Miezans χρησιμοποίησε τις δεξιότητές του σαν φωτογράφος για να φωτογραφίσει το μικρό αγόρι του σε μερικές αρκετά ξεκαρδιστικές εμφανίσεις στις οποίες ο ίδιος φαίνεται σαν ένας «κακός πατέρας»!

Φυσικά τίποτε δεν είναι αληθινό, όλες οι φωτογραφίες έχουν ληφθεί κάτω από κάποιες προϋποθέσεις!

Photo Credit: Andreas Miezans

“Προσπαθώ να φτιάξω αστείες εικόνες του εαυτού μου ως πατέρας,” εξηγεί ο Miezans σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Kk.

Όταν μεγαλώσει ο Oscar και καταλάβει πόσο αστείος και ταλαντούχος είναι ο μπαμπάς του, σίγουρα θα εκτιμήσει τις ξεκαρδιστικές φωτογραφίες που του έφτιαξε στο Photoshop.

Photo Credit: Andreas Miezans

Ο Miezans εξήγησε ότι η ιδέα ξεκίνησε ως ένας απλός τρόπος να κάνει πράγματα με τον Oscar και είχε την ιδέα στο κεφάλι του πολύ πριν τη γέννησή του.

Αυτός ο μπαμπάς φαίνεται να απολαμβάνει τις φωτογραφίες με το γιο του και ξέρει πώς να συνδυάζει τη μεγάλη του αίσθηση του χιούμορ με τις δεξιότητές του στην επεξεργασία φωτογραφιών.

Κι ο Oscar, όμως, φαίνεται να τ’ απολαμβάνει!

Photo Credit: Andreas Miezans

Δύο φορές την εβδομάδα, ο Oscar και ο μπαμπάς του κάνουν μία νέα φωτογράφιση. Φαίνεται από τις φωτογραφίες ότι ο Oscar αγαπάει να περνάει χρόνο με το μπαμπά του.

Οι φίλοι των Miezans στα social media περιμένουν πώς και πώς κάθε φορά τη νέα τους φωτογραφία!

Photo Credit: Andreas Miezans

Οι φωτογραφίες που δημιουργούν οι Miezans μπορεί μερικές φορές να μοιάζουν επικίνδυνες αλλά είναι όλες δημιουργήματα του Photoshop με σκοπό να προκαλέσουν γέλιο στους φίλους τους.

“Ο Oscar δεν έχει ποτέ εκτεθεί σε κίνδυνο,” είπε ο Meizans. “Οι φωτογραφίες οι δικές μου και του Oscar λαμβάνονται χωριστά και στη συνέχεια ενώνονται στο Photoshop.”

Photo Credit: Andreas Miezans

“Αυτές οι εικόνες έχουν σαρκαστικό χαρακτήρα,” λέει ο Meizans. “Έχουμε πολλές υπέροχες στιγμές μαζί.”

Ευχαριστούμε τον Miezans για τις όμορφες φωτογραφίες του και του ευχόμαστε να περνάει πάντα τόσο καλά και ανέμελα με το παιδάκι του!

διαφορετικό

Keywords
Τυχαία Θέματα