Νεογέννητο δύο ημερών βρέθηκε εγκαταλειμμένο πάνω σε ένα πάγκο καρπουζιών δίπλα σε πολυσύχναστο δρόμο

Ένας άντρας περνούσε από έναν πάγκο καρπουζιών στην Ταϊλάνδη όταν άκουσε ένα δυνατό κλάμα. Αποφάσισε να δει από πού προερχόταν αυτός ο ήχος και αυτό που είδε, τον σόκαρε.

Ο 40χρονος Worrapol Chimpong, περνούσε από έναν άδειο πάγκο στον οποίο βάζουν τα καρπούζια οι αγρότες, δίπλα στον ποταμό Kwai της Ταϊλάνδης, στις 18 Αυγούστου, όταν άκουσε ένα δυνατό κλάμα. Όταν πήγε πιο κοντά, βρήκε ένα μωρό τυλιγμένο με μία κόκκινη κουβέρτα.

©MailOnline Video Screenshot

“Είδα ένα μωρό, ήταν κατακόκκινο και φαινόταν βρεγμένο,”

δήλωσε ο Chimpong. “Ήταν νεογέννητο. Φώναξα για βοήθεια και οι άνθρωποι που ήρθαν του έδωσαν γάλα.”

Πιστεύεται ότι το μωρό ήταν δύο ημερών λόγω της ερυθρότητάς του.

©MailOnline Video Screenshot

Οι άνθρωποι που μαζεύτηκαν εκεί κάλεσαν ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε το μωρό στο νοσοκομείο.

Το μωρό το ονόμασαν “Tang Mo”, που στα Ταϊλανδέζικα σημαίνει καρπούζι, δήλωσε ο Nuttawut Bunnag, ένας διασώστης ο οποίος ανέφερε ότι το μωρό πλέον “είναι καλά”.

©MailOnline Video Screenshot

“Δεν θέλω να πω τίποτα για τη μητέρα, γιατί δεν την ξέρουμε, αλλά δεν έπρεπε να το κάνει αυτό. Άφησε το παιδί της. Πρέπει να ήταν δύο ημερών, επειδή το χρώμα του ήταν κατακόκκινο την ημέρα που βρέθηκε. Το άφησε πάνω σε έναν πάγκο από μπαμπού στον όποιο βάζουν καρπούζια, αλλά ήταν άδειος εκείνη την ημέρα,” είπε ο Bunnag.

“Ονομάζαμε το αγόρι ” Tang Mo ” που σημαίνει “καρπούζι” και είναι πλέον υγιές και δυνατό. Αλλά το μέλλον του δεν είναι βέβαιο,” πρόσθεσε ο Bunnag.

Ας ελπίσουμε η μητέρα του να μετανιώσει για την πράξη της και να επιστρέψει γρήγορα στο αγγελούδι της.

Πηγή

Keywords
Τυχαία Θέματα