Μητέρα δύο παιδιών θέλει να μεταμορφωθεί σε αληθινή κούκλα του σεξ επειδή ο αρραβωνιαστικός της την απάτησε

Μια μητέρα δύο παιδιών έχει ξοδέψει £10.000 μέσα σε ένα χρόνο για να μεταμορφωθεί σε μια ζωντανή «κούκλα του σεξ» επειδή την απάτησε ο αρραβωνιαστικός της.

Η 31χρονη Cindy Moore από το Salford του Μάντσεστερ, έχει κάνει πλαστική στο στήθος, τρεις φορές το μήνα κάνει ‘γέμισμα’ στα χείλη και επισκέπτεται συχνά την κομμώτριά της για να συντηρήσει τα εξτένσιον των μαλλιών της, και όλα αυτά για να πραγματοποιήσει το όνειρό της να μοιάσει με κούκλα του σεξ.

Έχει αγοράσει ακόμα και μια νέα πινακίδα κυκλοφορίας αυτοκινήτου που γράφει «ΚΟΥΚΛΑ» για να συμπληρώσει το νέο της λουκ.

Αλλά λέει ότι εξακολουθεί να μην είναι ικανοποιημένη με τα αποτελέσματα και θέλει να βρεθεί ξανά στο κρεβάτι του πλαστικού χειρούργου της για να ολοκληρώσει τη μεταμόρφωσή της.

Η Cindy δήλωσε: “Θέλω να κάνω λιποαναρρόφηση στην κοιλιά. Είμαι τυχερή που λόγω του δέρματός μου δεν χρειάζομαι Botox.”

“Το στήθος μου είναι πλέον το διπλάσιο απ’ ότι ήταν πριν. Έχω ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μου. Προσπαθώ να χάσω περισσότερο βάρος για να μοιάζω ακόμη περισσότερο με μια κούκλα του σεξ.”

“Πάντα θαύμαζα τους όμορφους ανθρώπους. Νομίζω ότι τώρα είμαι κι εγώ όμορφη.”

Η Cindy εξήγησε ότι της άρεσε η «ψεύτικη» εμφάνιση από την ηλικία των 19 ετών, απ’ όταν άρχισε να φοράει εξτένσιονς και έντονο μακιγιάζ.

Ωστόσο, λέει ότι πήρε την απόφαση ν’ ανεβάσει το επίπεδο στην εμφάνισή της αφ’ ότου ανακάλυψε ότι ο αρραβωνιαστικός της και πατέρας των δύο παιδιών της την απατούσε.

Είχε πάρει 40 κιλά μετά τη γέννηση των παιδιών της αλλά ο χωρισμός της με τον σύντροφό της την ώθησε να αλλάξει την εμφάνισή της.

Η Cindy ξεκίνησε αυστηρή δίαιτα και πήγαινε στο γυμναστήριο επτά ημέρες την εβδομάδα και κατάφερε να χάσει συνολικά 30 κιλά.

Αλλά δεν ήταν ικανοποιημένη με αυτό που είδε στον καθρέφτη και ξόδεψε £ 7.000 για να μεγαλώσει το στήθος της και να γεμίσει τα χείλη της.

“Όταν γνώρισα για πρώτη φορά τον πρώην μου, ήμουν 19 χρονών και είχα αρχίσει να μοιάζω όπως τώρα, αλλά σίγουρα όχι τόσο ακραία,” είπε η Cindy.

“Αλλά μετά από δύο παιδιά έβαλα 40 κιλά και άφησα τον εαυτό μου.”

“Πέρυσι, όταν χωρίσαμε, κοίταξα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και απλά σκέφτηκα ‘αυτό πρέπει ν’ αλλάξει’, γι’ αυτό με σκληρή άσκηση και δίαιτα, τα έχασα πολύ γρήγορα.”

Έχασε ακόμη 10 κιλά και άρχισε την συντήρηση των χειλιών της, διαδικασία που επαναλαμβάνει κάθε δέκα ημέρες, και η οποία κοστίζει κάθε φορά £ 250.

Η Cindy αποδείχθηκε ακαταμάχητη στα social media, με περισσότερους από 5.000 φίλους και 3.000 ακόλουθους στο Facebook.

Είπε: “Πριν αποκτήσω αυτή τη νέα εμφάνιση, είχα περίπου 100 φίλους και οι περισσότεροι ήταν συγγενείς μου.”

“Μετά την συμμετοχή μου σε μια ομάδα με το όνομα Bimbonati στο Instagram έχω περίπου 4.000 ακόλουθους εκεί.”

Η οικογένειά της βρίσκεται πίσω από την εμφάνιση της Cindy και η μητέρα της την ενθάρρυνε να ακολουθήσει τα όνειρά της και να βγάλει χρήματα από αυτά.

Τώρα πουλάει τις φωτογραφίες της σε 100 online θαυμαστές που την πληρώνουν 25 ευρώ το μήνα ο καθένας.

Η Cindy είπε: “Η 6χρονη κόρη μου λέει ότι μοιάζω με κούκλα. Της αρέσει πολύ η εμφάνισή μου. Ο γιος μου είναι οκτώ χρονών, και με προτιμά περισσότερο με μακιγιάζ παρά άβαφτη. “

Αλλά η Cindy λέει επίσης ότι η προσοχή που παίρνει δεν είναι πάντα η ιδανική.

Είπε: “Προσπαθώ να μην πηγαίνω συχνά για clubbing γιατί υπάρχουν πολλοί που με κοιτούν επίμονα και μου την πέφτουν. Και πιστεύω πως αυτό οφείλεται στο πολύ μεγάλο στήθος μου.”

“Παίρνω μεγάλη προσοχή από τους άνδρες, γι’ αυτό πιστεύω ότι θα έβγαινα ραντεβού κάθε βράδυ με άλλον, αν το ήθελα. Αλλά μερικές φορές οι άντρες δεν συνειδητοποιούν ότι στην πραγματικότητα είμαι άνθρωπος και όχι μια κούκλα του σεξ.”

πηγη:diaforetiko.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα