Μια παρέα κακομαθημένων παιδιών του έσπασαν τα πόδια και το έβαλαν φωτιά, εκείνο όμως επιβίωσε και συνεχίζει να αγαπά τους ανθρώπους

Μερικές φορές, οι άνθρωποι κάνουν φρικτά πράγματα στα σκυλιά, αλλά η ικανότητά των σκυλιών να αγαπάνε τους ανθρώπους μπορεί να είναι κάτι παραπάνω από εκπληκτική!

Ένα μικρό σκυλί που ονομάζεται Chunky απήχθη από τον ιδιοκτήτη του, από εφήβους, οι οποίοι έδιναν στο σκυλί ναρκωτικά, του έσπασαν το λαιμό, τα πόδια του, του έβαλαν ακόμη και φωτιά και τον πέταξαν στα σκουπίδια.

H αξιωματικός Caroline Doe σχολίασε:

“Αυτή ήταν μακράν η πιο ανησυχητική περίπτωση με την οποία έχω ασχοληθεί ποτέ. Το όλο θέμα με ανατριχιάζει. Οι κατηγορούμενοι μπορεί να ήταν νέοι και να ομολόγησαν ότι

ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, αλλά η σκληρότητα με την οποίαν φέρθηκαν σε αυτό το κακόμοιρο σκυλί ήταν ακραία, βάρβαρη και ασυγχώρητη. Ο Chunky βρέθηκε με σπασμένο πόδι και λαιμό, και με εγκαύματα σε όλο το πρόσωπο και τα μάτια του. Το άμοιρο ζώο βασανιζόταν για ώρες για να παρέχει διασκέδαση σε αυτά τα αγόρια.”

Η Doe σημείωσε, επίσης, ότι από “θαύμα” ο Chunky επιβίωσε από αυτό το μαρτύριο.

Ο Chunky βρέθηκε τελικά σε μια χωματερή κοντά στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν και οι έφηβοι. Τελικά ομολόγησαν την ενοχή τους για την σκληρότητα με την οποία φέρθηκαν στο ζώο και τιμωρήθηκαν για τις πράξεις τους από την Υπηρεσία Προστασίας των Ζώων.

Παρά την οδυνηρή δοκιμασία του, ο Chunky επανήλθε και είναι πλέον υγιής. Είναι ακόμα νευρικός και φοβισμένος λόγω των όσων έχει υποστεί, αλλά είναι χαρούμενος που βρέθηκε ξανά με τους προηγούμενους ιδιοκτήτες του! Η αποφασιστικότητά του και η θέλησή του για ζωή, μαζί με την ικανότητά του να εμπιστεύεται τους ανθρώπους και πάλι, έχει αποδείξει ότι είναι μία όμορφη ψυχή.

Είναι ένας σκύλος που ενώ έχει περάσει τόσα, εξακολουθεί και πάλι να αγαπά τους ανθρώπους!

διαφορετικό

Keywords
Τυχαία Θέματα