Ινδή κοπέλα ανάρρωσε εντυπωσιακά μετά από επίθεση με οξύ και είναι πιο όμορφη από ποτέ

Η Resham Khan δείχνει πλέον εμφανή σημάδια πλήρους ανάκαμψης, έπειτα από την περιπέτεια που αναγκάστηκε να περάσει, όταν τον Ιούνιο δέχθηκε απρόκλητη επίθεση με οξύ. Μάλιστα κοινοποιεί προς όλους την τωρινή κατάστασή της.

Το μοιραίο περιστατικό έγινε στα 21α γενέθλιά της Ινδής κοπέλας καθώς βρισκόταν με τον ξάδερφό της μέσα στο αυτοκίνητο στο Λονδίνο. Ένας άγνωστος της έριξε οξύ στο πρόσωπό της μέσα από το παράθυρο και από τότε νοσηλευόταν σε νοσοκομείο για να επανέλθει.

Η Resham Khan

κατά περιόδους γράφει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε. Μάλιστα ξεκίνησε και blog γράφοντας τα συναισθήματά της και τo πως τα κατάφερε να επιστρέψει στον κανονικό ρυθμό της ζωής της και στο πανεπιστήμιο που είχε διακόψει μετά το ατύχημά της.

London acid attack survivor @ReshKay_ (Resham Khan) has shared the first pictures of her recovery and she looks . pic.twitter.com/X7OyvyWqLI

— AJ+ (@ajplus) September 5, 2017

Τώρα αισθάνεται έτοιμη να μας δείξει το πρόσωπό της και να μας δώσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας ότι όλα στη ζωή μπορούν να αλλάξουν αρκεί να υπάρχει θέληση και υπομονή.

«Με έχετε όλοι δει στα χειρότερά μου. Επιτρέψτε μου λοιπόν να σας δείξω τον εαυτό μου όταν αισθάνομαι καλά. Βγάζω φωτογραφίες συνέχεια και πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα είμαι έτοιμη να μοιραστώ μαζί σας μέσω του blog μου όλο το χρονοδιάγραμμα της ανάρρωσή μου με φωτογραφίες».

Εκτός από το blog της, η Ινδή φοιτήτρια ασκεί πιέσεις στην κυβέρνηση για να συζητηθούν οι επιθέσεις με οξύ στο κοινοβούλιο καθώς παρόμοια περιστατικά συμβαίνουν συχνά στη χώρα της.

Πηγή : pronews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα