Η συγκινητική ιστορία της γυναίκας που βοηθάει τον ανάπηρο ακρωτηριασμένο άντρα της να κερδίσει πίσω τη ζωή του

Η παρακάτω εικόνα δείχνει ένα ζευγάρι να διασκεδάζει σε ένα γάμο. Αλλά τα χαμόγελα δεν λένε ούτε τη μισή ιστορία για την αγάπη και το δέσιμο που υπάρχει ανάμεσα στη νύφη και το γαμπρό.

Η ιστορία του Taylor Morris και της Danielle Kelly έχει γραφτεί κάτω από τις πιο σκληρές συνθήκες.

YouTube Screenshot | TaylorMorrisRecovery

Credit: Facebook | Taylor

Morris community support

Στις 3 Μαΐου η ζωή του Taylor και της Danielle άλλαξε για πάντα. Ο στρατιώτης Taylor έχασε και τα τέσσερα άκρα του αφ’ ότου πάτησε ένα βλήμα στο Κανταχάρ του Αφγανιστάν.

Μετά την έκρηξη, είδε τα χέρια και τα πόδια του να πέφτουν στο χώμα, όμως κατάφερε να ενημερώσει τους γιατρούς παρά την τραγική του κατάσταση. Το ιατρικό πλήρωμα χορήγησε ιατρική βοήθεια στον στρατιώτη, τον οποίο μετέφερε αρχικά στην Γερμανία και τελικά τον έστειλε στην Ουάσινγκτον.

“Πιστεύω πως ακόμα και τα δευτερόλεπτα εκείνης της ημέρας δεν θα ξεθωριάσουν ποτέ από τη μνήμη μου,” δήλωσε η Danielle στο Patch. “Προσπαθώ να μην σκέφτομαι εκείνη την ημέρα, γιατί μου θυμίζει όλα αυτά τα άσχημα συναισθήματα. Αντ ‘αυτού, κοιτάμε μπροστά.”

Credit: Facebook | Taylor Morris community support

“Δεν μπορούσα να ελέγξω την αναπνοή μου, κουνιόμουν ανεξέλεγκτα και στο τέλος λιποθύμησα. Συνέχισα να προσπαθώ να λέω ότι είμαι εντάξει, ότι όλα θα πήγαιναν καλά, αλλά εκείνη τη στιγμή δεν τα πίστευα,” έγραψε η Danielle στην ιστοσελίδα CaringBridge.org.

“Ο Taylor κι εγώ κάναμε ένα σωρό σχέδια. Το μόνο που σκεφτήκαμε μετά ήταν… γιατί συνέβη αυτό; Πώς μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο; Τι γίνεται με τη ζωή που ονειρευτήκαμε;”

Ένας στρατιώτης σπάνια επιβιώνει με τέτοιες θανάσιμες πληγές. Αλλά σαν από θαύμα, η κατάσταση του Taylor σταθεροποιήθηκε στο ιατρικό κέντρο της Ουάσιγκτον, καθιστώντας τον τον πέμπτο ασθενή στο νοσοκομείο που έχει επιβιώσει ποτέ με ακρωτηριασμό και των τεσσάρων άκρων.

Σε μια άκρως συγκινητική επίδειξη υποστήριξης από ολόκληρη την κοινότητα, ο στρατιώτης έλαβε ένα ηρωικό καλωσόρισμα κατά την επιστροφή του στο Cedar Falls της Iowa.

Credit: Timdoddphotography

Παρά την πληθώρα της αγάπης και της υποστήριξης που έδειξαν οι φίλοι και η οικογένειά του, ο Taylor πιστεύει ότι δεν θα είχε ξεπεράσει την κατάστασή του, αν δεν ήταν στο πλευρό του το άλλο μισό του, η Danielle Kelly.

Παρόλο που έλαβε ένα χάλκινο αστέρι από το Εθνικό Στρατιωτικό Ιατρικό Κέντρο του Walter Reed, ο Taylor το αφιέρωσε στη σύζυγό του, λέγοντας: «Αν είχα χέρια, θα έπαιρνα αυτό το Χάλκινο Αστέρι και θα το έβαζα στη Danielle».

“Ήταν τόσο δύσκολη η φάση, κι εκείνη ήταν εδώ όλη την ώρα.”

Εκείνη τη μοιραία ημέρα, όταν έμαθε τα τραγικά νέα, εγκατέλειψε αμέσως τη δουλειά της ως μεσίτρια ακινήτων στην Iowa και μετακόμισε σε ξενοδοχείο στην Ουάσιγκτον για να είναι δίπλα του.

YouTube Screenshot

Τώρα, το στήριγμα της ζωής του, η Danielle, βοήθησε τον Taylor να πάρει πίσω τη ζωή του συμμετέχοντας ενεργά στην αποκατάστασή του. Τον μεταφέρει ακόμα κι απ’ τις σκάλες!

YouTube Screenshot

“Είμαστε μόνο δύο τυπικά 23χρονα που είχαν όνειρα για τη ζωή τους,” δήλωσε η Kelly. “Στις 3 Μαΐου η ζωή μας γύρισε ανάποδα. Όμως πλέον έχουμε βρει έναν τρόπο να υλοποιήσουμε όλα όσα είχαμε ονειρευτεί πριν.”

YouTube Screenshot

Πλέον η ζωή του Taylor επέστρεψε στην κανονικότητα με τη βοήθεια των προσθετικών του μελών και τη συνεχή αγάπη και φροντίδα των φίλων και της οικογένειας.

YouTube Screenshot

Αυτή η ιστορία μας δείχνει την αληθινή έννοια της λέξης “αγάπη”!

Πηγή

Keywords
Τυχαία Θέματα