Η πιο kinky ιστοσελίδα που κλείνει στους «ματσό» ραντεβού με τα sugar babies των ονείρων τους (Pics)

Εκεί που το σεξ είναι απλά μια «συμφωνία» και δεν απαιτεί την παραμικρή δέσμευση. Αντιθέτως, την απαγορεύει…
Οι «αθώες» ιστοσελίδες γνωριμιών υπόσχονται στα μέλη τους να συναντήσουν το alter ego τους και να ρίξουν αυλαία με το «για πάντα».

Το site Seeking Arrangement (Ψάχνοντας Συμφωνία), όμως, αποδεικνύεται πολύ πιο ειλικρινές τάζοντας στους ενδιαφερομένους να κλείσουν την εμπορική συμφωνία που θα τους εξασφαλίσει την ικανοποίηση

τόσο σε οικονομικό όσο και σε σεξουαλικό επίπεδο.

Υπό έναν όρο όμως: Να μην εμπλακούν συναισθηματικά.

Εκεί οι δεσμεύσεις δεν έχουν θέση. Μόνο οι συμφωνίες. Τι εννοούμε; Είσαι γυναίκα: Πώς θα σου φαινόταν να σε «υιοθετούσε» ένας πλούσιος κύριος, καλύπτοντας τα έξοδά σου με μόνο αντάλλαγμα μερικές εξόδους, λίγη παρέα και το απαραίτητο σεξ; Φτηνό; Προκλητικό ή μήπως… προσοδοφόρο;

Μάλλον η τελευταία απάντηση εκφράζει περίπου τις 5 εκατομμύρια γυναίκες που έχουν γίνει μέλος στο Seeking Arrangement είτε για να βρουν τον ευκατάστατο sugar daddy που ονειρεύονται, είτε για να ψάξουν εκείνες για ένα νεαρό άνδρα που θα τους χαρίσει λίγη παρέα –και στη συγκεκριμένη περίπτωση, άφθονο σεξ- με αντάλλαγμα μερικές χιλιάδες δολάρια τον μήνα.

Με άλλα λόγια, η ιστοσελίδα αυτή έχει τα πάντα: Γυναίκες που ζητούν, γυναίκες που προσφέρουν. Αρσενικά που είναι έτοιμα να πάρουν υπό την προστασία τους νεαρές γυναίκες προκειμένου να κυκλοφορήσουν μαζί τους και να διαφημίσουν τον πλούτο τους και άλλα, που πληρώνονται από κυρίες για να βγάλουν το εύκολο (;) χρήμα…

Κι όμως, δεν πρόκειται ούτε για κάτι παράνομο, ούτε για τόπο που τα μέλη δεν ξέρουν ότι στα μάτια των πολλών δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια ομάδα συνοδών πολυτελείας.

Γιατί όπως είπαμε, στο Seeking Arrangement τα πράγματα είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρα. Όλοι κάτι δίνουν και κάτι παίρνουν. Το θέμα είναι να… κλείσει η συμφωνία και να είναι όλοι ευχαριστημένοι.

Μέχρι σήμερα, η εν λόγω ιστοσελίδα μετρά περισσότερα από 10 εκατομμύρια μέλη εκ των οποίων τα μισά είναι γυναίκες που καλύπτουν όλη τη γκάμα των ηλικιών. Από 18 έως…98!

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τα αρσενικά της διαδικτυακής αυτής παρέας, τα οποία έχουν κάθε λόγο να ευχαριστούν τον δημιουργό της, Μπράντον Γουέιντ. Kαι γιατί να μην τον ευχαριστούν άλλωστε;

Ο ίδιος έκανε τη φαντασίωση κάθε άνδρα πραγματικότητα δημιουργώντας ένα ιστολόγιο που μόνη του αποστολή θα είχε να γνωρίζει φιλόδοξες νεαρές σε πλούσιους –και πολύ μεγαλύτερους κυρίως- με στόχο τη συντροφιά και το σεξ.

Εκείνοι, ως αντάλλαγμα θα ξόδευαν κάτι παραπάνω για τα sugar babies τους, προκειμένου αυτά να καλύψουν τα… βασικά τους έξοδα: Από δίδακτρα Πανεπιστημίου μέχρι το ενοίκιο του σπιτιού τους και τις εξόδους με τις φίλες τους.

Είναι αυτό που λέμε «ξηγημένα πράγματα». Υπάρχει βέβαια και ένας μικρός περιορισμός. Κάθε sugar daddy μπορεί να έχει μέχρι τέσσερα sugar babies.

Η τεράστια ανταπόκριση του κοινού, οδήγησε την ιδέα του εμπνευστή του Seeking Arrangement ένα βήμα παραπέρα, καθώς πλέον η σελίδα δεν αποτελεί προνόμιο μόνο των ανδρών που ψάχνουν νεότερες κοπέλες, μα και των γυναικών που θέλουν να πληρώσουν να αποκτήσουν το δικό τους toy boy.

Και το πράγμα έχει ως εξής: Πληκτρολογώντας κανείς στο Google τη φράση «Seeking Arrangement», στην πρώτη επιλογή των αποτελεσμάτων θα βρει τη σελίδα που ο πρωτοπόρος Γουέιντ δημιούργησε.

Kαι όλα αυτά, επειδή σύμφωνα με τον ίδιο, όταν ήταν μικρός και δεν τον ήθελαν οι γυναίκες, η μητέρα του τον είχε συμβουλεύσει:

«Να διαβάζεις για να πετύχεις επαγγελματικά και να κάνεις χρήματα. Τότε θα σε θέλουν όλες».

Το πρώτο πράγμα που σου ζητείται να δηλώσεις είναι αν είσαι άνδρας ή γυναίκα και για τι ακριβώς ενδιαφέρεσαι. Με άλλα λόγια αν είσαι εκείνος που ζητά ή έχει τη διάθεση να προσφέρει χρήματα.

Συνεχίζοντας την περιήγηση θα πάρεις μια πρώτη γεύση περί τίνος πρόκειται. Ο ιστότοπος σου εξηγεί λεπτομερώς ποια είναι τα πλεονεκτήματα της χρήσης και του να αποτελέσεις το νέο μέλος της kinky αυτής παρέας, με τις χρηματικές απολαβές, τα δώρα, τα γεύματα σε ακριβά εστιατόρια και τις εξωτικές διακοπές να φιγουράρουν σε πρώτο πλάνο.

Υπάρχει, όμως, και θέμα «σταθερότητας», αφού όπως αναγράφεται στα στοιχεία του συγκεκριμένου project, εκεί τα μέλη αποζητούν τη μονιμότητα χωρίς όμως τη δέσμευση. Κάτι που πρακτικά σημαίνει πως το ζευγάρι που θα ξεκινήσει την πιο στενή επαφή, δεν θα τερματίσει την όποια σχέση του το ίδιο βράδυ.

Εσείς τι λέτε; Θα σας δελέαζαν τα sugar babies που φιγουράρουν στην πρώτη σελίδα του Seeking Arrangement;

via menshouse.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα