Η Χοψονίδου αγκαλιά με το νεογέννητο μωρό της αμέσως μετά τη γέννα

Το πέμπτο τους παιδί κρατούν στην αγκαλιά τους εδώ και λίγες ώρες η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης. Το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz υποδέχτηκε με χαρά το νέο μέλος της οικογένειας που είναι ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Το ευχάριστο γεγονός έκανε γνωστό πρώτος ο πατέρας της μικρής, Βασίλης Σπανούλης ανεβάζοντας στο instagram μια φωτογραφία με τα πατουσάκια

της και γράφοντας: «Μόλις γεννήσαμε!!! #to5o».

Μολις γεννησαμε!!!#to5o

A post shared by Spanoulis Vassilis (@vassilis7span) on Sep 25, 2017 at 12:19am PDT

Πριν από λίγη ώρα, η πανευτυχής μαμά πέντε παιδιών Ολυμπία Χοψονίδου, ανέβασε στο instagram το πρώτο βίντεο με το μωράκι της στην αγκαλιά της αμέσως μετά τη γέννα γράφοντας «Επιτέλους αγκαλιά».

Επιτελους αγκαλια❤️ @vassilis7span

A post shared by Olympia Chopsonidou (@olympiachop) on Sep 25, 2017 at 1:27am PDT

Φωτογραφία από το μαιευτήριο ανέβασε και η αδελφή της Χοψονίδου, Βαλέρια, δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες για τη νέα της ανιψιά. Η ευτυχισμένη θεία, ανέβασε μια φωτογραφία που φαίνεται το κεφαλάκι της μικρής αλλά και η κάρτα με τα στοιχεία της.

Γεννήθηκε στις 9:50 το πρωί, με βάρος 3.720 γραμμάρια και ύψος 54 πόντους.

@olympiachop @vassilis7span No5 Na mas zisei Theia No7

A post shared by valeria_chopsonidou (@valeria_chopsonidou) on Sep 25, 2017 at 4:15am PDT

Λίγες εβδομάδες πριν γεννήσει, η Χοψονίδου είχε ανεβάσει μια σύνθεση φωτογραφιών από όλες τις εγκυμοσύνες της γράφοντας στη λεζάντα: «Μπορεί να είναι η 5η φορά που είμαι έγκυος αλλά με τέτοια ζέστη νοιώθω λες και είναι 45η».

Το ζευγάρι έχει ακόμα τέσσερα παιδιά, τρία αγόρια και ένα κορίτσι.

Πηγή : thetoc.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα