Γιώργος Αγγελόπουλος: Αυτός είναι ο λόγος που δεν πηγαίνει σε όλα τα… καλέσματα!

Πέρασαν ογδόντα μέρες από τη βραδιά της 5ης Ιουλίου που έγινε ο τελικός του Survivor στο Άλσος Βεΐκου, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να αναδεικνύεται, μέσα σε ιαχές ενθουσιασμού και χειροκροτήματα, ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης.

Το τηλεοπτικό φαινόμενο της προηγούμενης σεζόν συγκέντρωσε φανατικούς θαυμαστές αλλά και ορικσμένους επικριτές. Οι παίκτες έγιναν οι τηλεοπτικοί ήρωες μικρών και μεγάλων, οι οποίοι με περίσσιο ζήλο αποθέωναν

τους Μαχητές και τους Διάσημους, ανάλογα βέβαια, με τις προτιμήσεις τους. Ο Γιώργος ήταν από πολύ νωρίς το μεγάλο φαβορί. Τώρα πια, που έχει καταλαγιάσει ο θόρυβος γύρω από το παιχνίδι, ο Γιώργος Αγγελόπουλος κάνει το δικό του απολογισμό. «Ακόμα προσπαθώ να προσαρμοστώ και να διαχειριστώ την όλη κατάσταση. Το τελευταίο διάστημα μένω και στην Αθήνα, ενώ κάνω κάποια ταξίδια-αστραπή στη Σκιάθο, προκειμένου να διευθετήσω ορισμένα προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα. Θέλω να δω τον κόσμο που με στήριξε και να τον ευχαριστήσω από κοντά. Από την άλλη, μαζί με τους συνεργάτες μου, επεξεργαζόμαστε τις επαγγελματικές προτάσεις που μου έχουν γίνει, ώστε να καταλήξουμε σε κάποιες από αυτές, πάντα με γνώμονα το κατά πόσο μου ταιριάζουν. Όλες προτάσεις με τιμούν, αλλά δεν μπορώ να πω “ναι” σε όλα», λέει στο People.

Δεν μπήκα στο Survivor για να κάνω καριέρα στην τηλεόραση»

Αντίθετα με τους περισσότερους συμπαίκτες του, που ξεκίνησαν τις δημόσιες εμφανίσεις αμέσως μετά το Survivor, εκείνος με ευγένεια απέφευγε να πηγαίνει σε εκδηλώσεις, εγκαίνια και παρουσιάσεις. «Όντως, έχω τέτοιου είδους προτάσεις, αλλά εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να ανταποκριθώ σε όλες» αρκείται να πει. Στέκομαι σε μια είδηση που τον ήθελε να διαφημίζει γνωστό γαλακτοκομικό προϊόν έναντι του ποσού των 230.000 ευρώ και τον ρωτάω ευθέως αν ισχύει. «Με τη συγκεκριμένη εταιρεία δεν έχουν γίνει επαφές. Πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί. Ακόμα και για το χρηματικό έπαθλο του Survivor, το οποίο θα μου καταβληθεί στο χρονικό διάστημα που έχει συμφωνηθεί. Δεν έχει καθυστερήσει. Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι πως δεν θα δεχτώ μια πρόταση με μοναδικό δέλεαρ την υψηλή αμοιβή, αλλά το πόσο καλά αισθάνομαι με αυτό που θα υποστηρίξω» λέει. Μια από τις πρώτες μεγάλες συνεργασίες είναι εκείνη με γνωστή εταιρεία αντηλιακών, μια συνεργασία που χάρηκε πάρα πολύ. Τηλεοπτικά, έχουν κυκλοφορήσει αρκετές ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, που τον θέλουν να συμμετέχει στο νέο καθημερινό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ με την Ντορέττα Παπαδημητρίου, αλλά ακόμα και πως θα αναλάβει ενεργό ρόλο στο επόμενο Survivor. Τελικά τι ισχύει; «Δεν μου έχει γίνει καμιά πρόταση από το ΣΚΑΪ ούτε για την Ντορέττα Παπαδημητρίου αλλά ούτε και για το Survivor. Την Ντορέττα τη γνώρισα φέτος το καλοκαίρι, που είχε έρθει με τους γιους της, την αδελφή της και τον κομμωτή Σπύρο Σαμοΐλη στη Σκιάθο. Μάλιστα, τους έκανα και μαθήματα θαλασσίου σκι. Ήταν απλοί και όμορφοι άνθρωποι Το ότι συμμετείχα σε ένα τηλεοπτικό πρότζεκτ δεν σημαίνει πως έχω τις γνώσεις και το ταλέντο για να κάνω τα πάντα. Δεν δήλωσα συμμετοχή στο Survivor για να κάνω απαραίτητα καριέρα στην τηλεόραση, ούτε για να βοηθήσω οικονομικά τη μητέρα μου, όπως έχει αναπαραχθεί. Πήγα για να κερδίσω. Το είδα σαν μια πρόκληση. Δόξα τω Θεώ, όλα πήγαν καλά και τα κατάφερα. Πίστεψε με, αν χρειαζόταν, τη μητέρα μου θα μπορούσα να τη στηρίξω οικονομικά και χωρίς να μπω στο παιχνίδι».

πηγη:peoplegreece.com

Keywords
Τυχαία Θέματα