Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η οικειοθελής αποχώρηση, το bullying στην Παπαδοπούλου και η περιβόητη κλίκα

Για μερικά από τα πιο «καυτά» περιστατικά του Survivor, που έγιναν θέμα συζήτησης μεταξύ των τηλεθεατών του, αλλά και στις εκπομπές, ρωτήθηκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποχώρησή της.

Εκτός από τις αναφορές για την σχέση της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, η αθλητικογράφος κλήθηκε, κατά την διάρκεια του Survivor

Πανόραμα, να μιλήσει για τις φήμες που την ήθελαν ένα βήμα πριν από την οικειοθελή αποχώρηση, την περίφημη κλίκα στην ομάδα των Διάσημων και τα περί bullying στην Ειρήνη Παπαδοπούλου.

«Μου μετέφεραν ότι είχα πει εγώ μέσα στο παιχνίδι ότι θέλω να φύγω οικειοθελώς. Δεν ξέρω ποιος το είπε και από πού προέκυψε. Ποτέ δεν θα έφευγα έτσι από το παιχνίδι γιατί δεν έχω μάθει ποτέ να τα παρατάω. Είχα τόση εμπιστοσύνη στους γιατρούς που είχαμε εκεί κοντά μας, που με καθησύχασαν και μου είπαν ότι δεν πρόκειται να πάθω κάτι. Ήταν δίπλα μας, οπότε δεν ανησύχησα. Αν ήταν, όμως, κάτι πιο σοβαρό, εννοείται ότι δεν θα ρίσκαρα την υγεία μου», ανέφερε.

Σε ερώτηση για την κλίκα στην καλύβα και το συμβάν με το μαγιό, τον Στέλιο Χανταμπάκη και την Ειρήνη Παπαδοπούλου, η πρώην παίκτρια ανέφερε ότι «εγώ δεν θα το πω κλίκα, δεν ένιωσα κάτι τέτοιο. Έχει τύχει να κάτσουμε με την Ειρήνη και όλα τα κορίτσια και να μιλήσουμε και για πολύ προσωπικά μας θέματα. Καλώς η κακώς εγώ από την αρχή είχα έρθει κοντά με τη Λάουρα και τη Σόφη. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι είχαμε βγάλει στην απ’ έξω την Ειρήνη, σε καμία περίπτωση. Εγώ προσωπικά, αλλά θεωρώ ούτε και τα κορίτσια. Δεν ξέρω γιατί η Ειρήνη μπορεί να νιώθει αυτό το πράγμα. Δεν ήταν καλό που έφυγε», ενώ εκτίμησε πως η τραγουδίστρια, αν είχε παραμείνει, θα είχε φτάσει πολύ μακριά: «η Ειρήνη είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος με πολύ έντονη προσωπικότητα. Στο τέλος δεν ξέρω τι της έφταιγε, απλά έβλεπε λίγο παραπάνω τους εχθρούς. Αν δεν έφευγε, θα έφτανε πάρα πολύ μακριά».

Πηγή: peoplegreece.com

Keywords
Τυχαία Θέματα