Δύο φοιτητές ιατρικής έριξαν αυτό το κουτάβι από 5όροφο κτίριο για να «γελάσουν». Δείτε πως είναι σήμερα στη νέα του οικογένεια

Μπορεί να έχουν σπάσει τα οστά της, αλλά η ψυχή της παρέμεινε δυνατή. Η Bhadra, το μικρό κουτάβι, από θύμα έχει μετατραπεί σε μία δυνατή μαχήτρια.

Πέρυσι στις 5 Ιουλίου μια τρομακτική πράξη κακοποίησης ζώου συγκλόνισε τον πλανήτη, όταν δύο φοιτητές της ιατρικής από την Ινδία, πέταξαν το αβοήθητο σκυλί από την οροφή ενός 5όροφου κτιρίου και βιντεοσκόπησαν το γεγονός γελώντας με την τρομοκρατημένη σκυλίτσα τη στιγμή που αυτή προσκρούσει στο έδαφος.

Η σκυλίτσα μετά από τέτοια πτώση θα έπρεπε να είχε πεθάνει, όμως βρέθηκε ζωντανή αλλά σε κρίσιμη κατάσταση από

έναν ακτιβιστή, τον Shravan Krishnan, ο οποίος μαζί δύο άλλους ακτιβιστές, τον Antony Clement Rubin και τη Jennifer Jacob, κατέθεσαν καταγγελία στην αστυνομία να τιμωρηθούν οι ένοχοι για το φρικτό έγκλημά τους.

Σύμφωνα με τον ιδρυτή του Hotel for Dogs, ο Krishnan είπε:

«Όταν την εντοπίσαμε, τα πίσω πόδια της ήταν τόσο τραυματισμένα που δεν ήταν σε θέση να περπατήσει κανονικά. Κάθε φορά που τη σήκωνα έτρεμε από το φόβο της και από τους πόνους που της προκαλούσαν τα τραύματά της.»

Την πήγαν αμέσως στον κτηνίατρο και ανακάλυψαν ότι είχε υποστεί πολλαπλά κατάγματα στα πίσω πόδια και στη σπονδυλική της στήλη, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί το ήδη τραυματισμένο κουτάβι να υποβληθεί σε πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις.

Παρά τους τραυματισμούς της, υπήρχε ακόμα η ελπίδα ότι θα περπατήσει και πάλι. Την ονόμασαν Bhadra.

Το περιστατικό προκάλεσε την προσοχή των μέσων ενημέρωσης.

«Πολλοί άνθρωποι στέκονταν έξω από το σπίτι μου, ελπίζοντας να πάρουν ένα πλάνο της Bhadra ή να βγάλουν μια selfie μαζί της, λόγω του ότι έχει γίνει πλέον πολύ δημοφιλής,» είπε ο Krishnan.

Η Bhadra ζει πλέον με το φίλο του Krishnan, τον Karthik Dhandapani, ο οποίος έχει αναλάβει τη φροντίδα της. Αν και η μητέρα του Dhandapani δεν ήταν ποτέ λάτρης των κατοικίδιων ζώων, η Bhadra την κέρδισε, και μετά από δύο μήνες, ο Dhandapani την υιοθέτησε και επίσημα!

Σήμερα η Bhadra είναι ενός έτους και έξι μηνών και είναι τόσο ευτυχισμένη όσο οποιοδήποτε άλλο κουτάβι στην ηλικία της. Έχει ιδιοκτήτες που την υπεραγαπούν και ένα σπίτι που την αντιμετωπίζει σαν πριγκίπισσα.

Ο Dhandapani είπε: «η Bhadra αγαπά να παίζει με τη μητέρα μου και να κυνηγάει τα κοράκια».

Η Bhadra έχει κάνει μια τεράστια βελτίωση και αποδεικνύει το πόσο μεγαλόψυχα κι αγαπησιάρικα μπορούν να είναι τα σκυλιά.

Οι άκαρδοι άνθρωποι που την έριξαν από την ταράτσα ταυτοποιήθηκαν, και είναι ο Gautam Sudarshan – αυτός που έριξε τη Bhadra, και ο Asish Pal – αυτός που κατέγραψε την φρικτή αυτή πράξη. Και οι δύο είναι φοιτητές της ιατρικής και οι ποινές που τους έχουν επιβληθεί είναι αρκετά βαριές. Αυτό κουτάβι βρήκε ένα καλό σπίτι χάρη στους ανθρώπους που παλεύουν για να φέρουν δικαιοσύνη σε αυτή την άδικη ζωή. Εξαιτίας αυτών των καλών Σαμαρειτών, το άτυχο κουτάβι έχει μάθει να εμπιστεύεται και πάλι τους ανθρώπους.

πηγη:diaforetiko.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα