Αποκλειστικές δηλώσεις του Μισθοφόρου στο Survivor Πανόραμα: «Φεύγω περήφανα και με ψηλά το κεφάλι»

Τα δύο έκτακτα επεισόδια του Survivor ολοκληρώθηκαν και η ελληνική ομάδα ηττήθηκε από τους Τούρκους και στα δύο αγωνίσματα.

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ πήρε την απόφαση και προβάλει σήμερα έκτακτο επεισόδιο του Survivor Πανόραμα με την Ελεονώρα Μελέτη. Το σημερινό επεισόδιο της καθημερινής απογευματινής εκπομπής του σταθμού είναι το πιο ιντριγκαδόρικο, καθώς υπάρχουν πολλά ανοικτά θέματα.

Αρχικά

έχουμε την διάψευση της διαρροής που είχε κάνει τον γύρο του διαδικτύου και ήθελε την ελληνική ομάδα να κερδίζει τους Τούρκους. Παράλληλα, η ανάρτηση του Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλιτζαλί την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων και τα όσα είπε για τον Κεμάλ Ατατούρκ, καθώς και το χαστούκι που έδωσε η Τουρκάλα παίκτρια στον Κωσταντίνο Βασάλο, μεγαλώνουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Αποκλειστικές πληροφορίες του mediafree.gr αναφέρουν πως την σημερινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη θα προβληθεί η πρώτη αποκλειστική συνέντευξη της Ελισάβετ Αϊνατζόγλου. Παράλληλα πληροφορίες που φτάνουν στο site μας τονίζουν πως ο Ντάνος και ο Μισθοφόρος θα μιλήσουν για πρώτη φορά μετά τον αγώνα με τους Τούρκους, ενώ θα δούμε για πρώτη φορά, αποκλειστικές εικόνες από όσα συνέβησαν στην ελληνική ομάδα, μετά τις δυο ήττες από τους Τούρκους, καθώς και πως είναι το κλίμα ανάμεσα σε μαχητές και διάσημους μετά την προσωρινή ένωσή τους.

ας δούμς τις πρώτες δηλώσεις του κώστα αναγνωστόπουλου.

«Θεωρώ πως η επίδοση του εαυτού μου μπορούσε να πάει και καλύτερα αλλά το ότι η ομάδα εκτίμησε την δυναμική μου και με επέλεξε να παίξω και τις δυο φορές θεωρώ πως ήταν κάτι πολύ καλό. Τώρα δεν μας βγήκε, την μια με τον Ντάνο και την άλλη δεν πρόλαβα να παίξω παρόλο που είχα επιλεγεί στα τρία παιδιά. Πίστευα αρκετά ότι θα έκανα το 9-9. Φεύγω περήφανα και με ψηλά το κεφάλι.»

Keywords
Τυχαία Θέματα