Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Τι κάνει σήμερα ο «Τίμος Δράκος» της Λάμψης;

Τον γνωρίσαμε για τα καλά μέσα από το ρόλο του Τίμου Δράκου στη Λάμψη. Ο Νίκος Φώσκολος τον επέλεξε για το συγκεκριμένο ρόλο, στη σειρά που σάρωνε κυριολεκτικά στη δεκαετία του ’90. Εκτός αυτού όμως είχε συμμετοχές σε πολλές γνωστές σειρές, όπως: Μικροί Μεγάλοι, Τμήμα Ηθών, Τρεις Χάριτες και Απιστίες.

Πλέον ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος δεν βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας και έχουμε πολλά χρόνια να τον δούμε σε κάποια τηλεοπτική παραγωγή.

Ο ηθοποιός τα τελευταία

χρόνια ζει και εργάζεται στη Ζάκυνθο, καθώς αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στη ζωή του. «Είχα μια πρόταση να συνεργαστώ με το θέατρο της Λάρισας για έναν χρόνο και τελικά έμεινα στη θεσσαλική πόλη για πέντε χρόνια», αποκαλύπτει ο ίδιος στην Espresso και την Τεριάννα Παππά. Στη συνέχεια βρέθηκε για ενάμιση χρόνο στην Καρδίτσα, όπου δούλεψε επίσης στο τοπικό θέατρο και πλέον ζει στη Ζάκυνθο.

«Η ζωή είναι ωραία μακριά από την Αθήνα. Υπάρχει αυτό που λένε «ποιότητα ζωής» και εγώ έχω την ευτυχία να το βιώνω αυτό τα τελευταία οκτώ χρόνια», εξομολογείται ο ηθοποιός. Αυτή την περίοδο, ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος βρίσκεται στο όμορφο νησί του Ιονίου εν μέσω πυρετωδών προετοιμασιών για τη θεατρική παραγωγή που θα ανεβάσει τον ερχόμενο χειμώνα, τη «Μέθοδο Γκρόνχολμ».

πηγη:peoplegreece.com

Keywords
Αναζητήσεις
ανδρέας ανδρεόπουλος ηθοποιος, ηθοποιός ανδρέας ανδρεόπουλος
Τυχαία Θέματα