Ανατροπές στο late night! Αυτό είναι το τηλεοπτικό μέλλον των «Ράδιο Αρβύλα» και «Όλα»

Ο Γιάννης Λάτσιος αλλάζει τα δεδομένα…

Σχεδόν βέβαιο θεωρούνταν μέχρι σήμερα το τέλος των πολυετούς πορείας εκπομπών του Ant1, «Όλα» και «Ράδιο Αρβύλα».

Από τη μία το πρόβλημα υγείας του Θέμου Αναστασιάδη και από την άλλη το γεγονός πως η παρέα του Αντώνη Κανάκη έκανε πλέον μόνο guest εμφανίσεις στην late night ζώνη του σταθμού, κανείς δεν περίμενε πως τα δύο αυτά projects θα επανέλθουν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Η επιστροφή του Γιάννη Λάτσιου, ωστόσο, ανέτρεψε τα πάντα.

Ο

ισχυρός άνδρας του Αnt1, ανακοίνωσε επίσημα το μεσημέρι της Τετάρτης στην πρώτη παρουσίαση του νέου προγράμματος του σταθμού πως και οι δύο εκπομπές είναι εντός σχεδίου. Οι συζητήσεις με τον Θέμο είναι σε εξέλιξη, καθώς και οι δύο πλευρές επιθυμούν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Εξέλιξη που ούτε τα στελέχη του Ant1 δεν περίμεναν.

Όσο για το «Ράδιο Αρβύλα»;

Ο ίδιος το χαρακτήρισε ως «την πιο σημαντική εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση». Παράλληλα, παραδέχτηκε πως θεωρεί τεράστιο λάθος το γεγονός πως τη σεζόν που μας πέρασε υπήρξε αυτή η «αστάθεια» στις ημέρες προβολής του.

Ο Γενικός Διευθυντής προγράμματος του Ant1, έκανε λόγο για εβδομαδιαία παρουσία του Αντώνη Κανάκη, καθιστώντας σαφές πως η εκπομπή όχι μόνο δεν «κόβεται», μα θα ενισχυθεί ιδιαιτέρως.

Και όπως όλα δείχνουν, οι ανατροπές θα συνεχιστούν…

Πηγή: menshouse.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα