Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Η αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε έμμεσα για τη διάλυση του γάμου του

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου χώρισαν ξαφνικά, στα μέσα Αυγούστου, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών, περίπου έναν μήνα πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως αφορμή για να τραβήξουν δρόμους χωριστούς στάθηκε ένας μεγάλος καβγάς, αλλά και φήμες να λένε πως ο ηθοποιός επέστρεψε στην πρώην αγαπημένη του, Χριστίνα Κοντοβά.

Ούτε ο ηθοποιός, ούτε η δημοσιογράφος, έχουν κάνει, μέχρι στιγμής, κάποια δήλωση για το τέλος της σχέσης τους, ενώ στις δημόσιες εμφανίσεις που έκαναν απέφυγαν να μιλήσουν στις

τηλεοπτικές κάμερες.

Ωστόσο, ο Αλέξανδρος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, που βρέθηκε στη φωτογράφηση των συντελεστών της σειράς Το Σόι Σου, με την δημοσιογράφο να τον ρωτά, μεταξύ άλλων, για το έντονο καλοκαίρι που πέρασε και τη φάση στην οποία βρίσκεται τώρα.

«Είμαι σε πολύ δημιουργική φάση. Κάνω μαθήματα σε δραματική σχολή. Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ περίεργο όταν σου λένε “κύριε Μπουρδούμη, Σας έβλεπα μικρός”. Μα είμαι μικρός ακόμη!», απάντησε ο ηθοποιός, χωρίς να κάνει την παραμικρή αναφορά στα προσωπικά του.

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις:

πηγη:peoplegreece.com

Keywords
Τυχαία Θέματα