Αγνώριστη η Ευρυδίκη: Το νέο της look μπέρδεψε Ακόμα και τους ντόπιους !

Την ώρα που η ψηφοφορία στο Survivor φέρνει εκπλήξεις και ανατροπές οι παίκτες συνεχίζουν να μάχονται και να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στα αγωνίσματα.

Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του παιχνιδιού βέβαια μπορεί να μεγαλώνει η δυσκολία των αγωνισμάτων, όμως ανεβαίνουν επίπεδο και τα έπαθλα για τους νικητές. Σε μια από τις τελευταίες δοκιμασίες οι διάσημοι κέρδισαν ένα beach party

με μπάρμπεκιου και εκεί, κλήθηκαν να περάσουν μια ακόμα πιο δύσκολη δοκιμασία (ρωτήστε και την Ευρυδίκη να σας πει). Να καταφέρουν να κάνουν καλά τα κοψίδια, που η παραγωγή είχε φροντίσει να…ρέουν άφθονα!

Ενδεικτικό της δυσκολίας του εγχειρήματος ήταν το πάθημα της Βαλαβάνη. Η παίκτρια των διασήμων είδε το κρεατάκι και του έδωσε να καταλάβει…

Όπως είπε και η ίδια επειδή οι στιγμές που μπορούν να το απολαύσουν είναι λίγες πρέπει να τις εκμεταλλεύονται στο 100%. Αλλιώς θα βολευτούν με την καρύδα και τα πιτάκια του Ντάνου.

Η Ευρυδίκη λοιπόν μετά από μια σκληρή μάχη με τα κρεατικά λύγισε. Κάποια στιγμή μάλιστα συνέβη και το κλου της βραδιάς. Οι ντόπιοι οι οποίοι ήταν στην παρέα των διασήμων για το beach party είδαν την κοιλιά της Βαλαβάνη να έχει στρογγυλέψει ελαφρώς και την πέρασαν για έγκυο. Η ίδια προσπάθησε να αντιμετωπίσει το όλο σκηνικό με χιούμορ, αλλά κατά βάθος ήταν έτοιμη να εκραγεί (και με το δίκιο της). Τη σκυτάλη όπως αναμενόταν πήρε η εκπομπή «Ροντέο» η οποία είδε την απίστευτη μεταμόρφωση της Ευρυδίκης μετά το φαγητό και ετοίμασε το απολαυστικό βίντεο με το νέο της look την επόμενη μέρα της μάχης με τα κοψίδια.

Πηγή:menshouse.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα