Αυτά Είναι τα Δώρα που Έκανε η Σάρα Εσκενάζυ στους Συμπαίκτες της Φεύγοντας απο τον Άγιο Δομίνικο! Με το Δώρο του Σπαλιάρα θα Ξετρελαθείτε!

Το τελευταίο της βράδυ στο Survivor πέρασε η Σάρα Εσκενάζυ, η οποία από σήμερα αποτελεί παρελθόν από το ριάλιτι επιβίωσης. Η πρώην, πλέον, παίκτρια του παιχνιδιού έλαβε μόνο μία ψήφο από την κάλπη. Ωστόσο, βγήκε στην… σέντρα από την ατομική ασυλία του Μάριου.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν οι δύο πρώτοι υποψήφιοι που βγήκαν από την κάλπη με τρεις ψήφους ο καθένας. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Μάριος Ιωαννίδης,

λόγω της ατομικής ασυλίας, έθεσαν υποψήφιους τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τη Σάρα Εσκενάζυ.

«Χαμογελάω γιατί είναι ένα παιχνίδι που το ευχαριστήθηκα. Έχω τρομερές εμπειρίες, εντάσεις, όμορφες αναμνήσεις. Γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους, ο καθένας με τον χαρακτήρα του. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη αν έχω στεναχωρήσει κάποιον. Δεν είχα ποτέ κάποια στρατηγική γιατί δεν είμαι άνθρωπος της στρατηγικής, δεν το έχω αυτό. Σε κάθε παιχνίδι έμπαινα με την ψυχή μου, με το χαμόγελό μου…», είπε μεταξύ άλλων η Σάρα Εσκενάζυ.

Εμείς αναγνωρίζοντας την προσωπικότητα της Σάρας, την γλυκιά ιδιοσυγκρασία της και το πόσο αγαπητή είναι απο τον κόσμο σκεφτήκαμε οτι υπο κανονικές συνθήκες η αξιολάτρευτη Σάρα δεν θα άφηνε έτσι τους φίλους και συμπαίκτες της.
Όλοι ξέρουμε οτι άν μπορούσε θα τους γέμιζε δώρα γεμάτα στυλ και ιδιαιτερότητα για να απολαύσουν το καλοκαίρι γυρίζοντας απο τον Άγιο Δομίνικο.
Ύστερα απο έρευνα λοιπόν και απο πολλές προτάσεις αναγνωστών καταλήξαμε στα accessories Cazoo που κάνουν θραύση αυτό το καλοκαίρι και σίγουρα θα ήταν η Πρώτη της επιλογή!
Δείτε Παρακάτω την λίστα με τα αξεσουάρ Cazoo που θα χάριζε η Σάρα στους Παίκτες ανάλογα με το χαρακτήρα του καθενός και περιμένουμε την αξιολόγηση και τις προτάσεις σας.
Τα Αξεσουάρ cazoo, το απόλυτο trend του Φετιού Καλοκαιριού μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ

Ας ξεκινήσουμε με την Ευριδίκη,την μόνη γυναίκα πλέον στο νησί στην οποία θα χάριζε σίγουρα μια Little Venice Royal Blue πετσέτα απο τις υπέροχες Cazoo Roundies για να την αγγαλιάζει μετά τα Μπάνια της.

Βέβαια τώρα που τα λέμε, αν θυμηθούμε και την παλιά φίλη της Ευριδίκης τη Σόφη Πασχάλη ,τέτοιο διαμάντι που Είναι η Σάρα θα της Χάριζε σίγουρα μια Cazoo Mandala Yoga Hot Pink για να απολαμβάνει τη γυμναστική της!
Τι λέτε θα της Ταίριαζε?

Ας Συνεχίσουμε με τα Αγόρια Τώρα!
Στον Καλό της Φίλο τον Κώστα Αναγνωστόπουλο η Σάρα θα Χάριζε το πιο Ταιριαστό Δώρο!
Πειρατής ο Αναγνωστόπουλος, δε θα του ταίριαζε τίποτα καλύτερο απο την περιπετειώδη Cazoo Paradise Lost Πετσέτα!

Φτιαγμένη για αυτόν είναι,δε συμφωνείτε?

Το Γιάννη το Σπαλιάρα πιστευουμε θα τον πείραζε δίνοντας του το απόλυτο καλοκαιρινό τρέντ για να κάνει πάταγο και ποιός ξέρει μπορεί και το…4001!

Για Φανταστείτε λοιπόν το Σπάλ πάνω σε αυτό το υπέροχο Cazoo Flamingo Floatie!

Το ίδιο χαμόγελο θα σχηματιζόταν στα χείλη της όταν δώριζε και στον Κωσταντινο Βασσάλο το Δώρο του…
Για σκεφτείτε κορίτσια τον κωσταντίνο μας πάνω ε αυτο το υπέροχο Cazoo White Swan!

Α και…προσοχή μη σας δει καμιά…τουρκάλα! Όχι για τον Κωσταντίνο,για τα Floatie Καλέ,είναι ανάρπαστα!

Και τώρα πάμε στα δύσκολα.Τι θα έκανε δώρο η Σάρα στα δύο Αγόρια που απομένουν Το Μάριο Πρίαμο και το Ντάνο?

Είμαστε σίγουροι ότι η Σάρα θα σκεφτόταν το σύνολο.Στο Ντάνο λοιπόν θα άφηνε μια Cazoo Miami Navy Blue πετσέτα να μπορεί να σκεπάζει την ευριδίκη απο το κρύο τώρα που λείπει.

Προσοχή,η Πετσέτα του Ντάνου κορίτσια θα σας ξετρελάνει!

Α ρε Σάρα άναψες Φωτιές!

Τέλος για το Μάριο θα επέλεγε την Cazoo Sunset Rise Navy Blue. Νησιώτης ο Μάριος και αγαπά το Νερό και τη Θάλασσα,τι άλλο θα μπορούσε να διαλέξει?

Εσάς Ποιό ήταν το αγαπημένο σας? Το σίγουρο είναι ότι κάνουν θραύση και είναι το απόλυτο trend αυτού υου καλοκαιριού!
Βρείτε Τα αξεσουαρ Cazoo και κάντε τις αγορές σας ΕΔΩ

Keywords
Αναζητήσεις
τι δωρα εκανε η σαρα εσκεναζυ στους συμπαικτες της πριν φυγει, δωρα στον σπαλιαρα
Τυχαία Θέματα