Survivor: Ξεκατινιάστηκαν διάσημοι – μαχητές! Φιάσκο η έκπληξη Ρουβά! [vid]

Μόνο στα χέρια δεν πιάστηκαν οι παίκτες των δύο ομάδων του Survivor στο αγώνισμα επάθλου μετά την ένσταση του Αναγνωστόπουλου, το “πέναλτι” του Αγγελόπουλου και τη νίκη που πήραν μέσα από τα χέρια των διασήμων οι μαχητές.

Η νίκη στο τελευταίο αγώνισμα επάθλου του Survivor άλλαξε χέρια και από τους διασήμους πέρασε στους μαχητές μετά την

κατηγορία του Αναγνωστόπουλου για “κλεψιά” του Αγγελόπουλου, το “πέναλτι” στον Ντάνο και τον επαναληπτικό αγώνα που τελικά κέρδισε ο Μάριος Πρίαμος Ιωννίδης. Η κόντρα των δύο ομάδων μετά το αποτέλεσμα έφερε τους παίκτες στα πρόθυρα να πιαστούν στα χέρια, με τα “γαλλικά” που εκτόξευαν οι διάσημοι να μην έχουν τελειωμό.

Σαν να μην έφταναν τα καντήλια που έριχναν οι διάσημοι στους μαχητές, για την 100ή τους μέρα στο Survivor η παραγωγή τους είχε ετοιμάσει μια έκπληξη που λόγω απίστευτου timing εξελίχθηκε σε φιάσκο! Ο Σάκης Ρουβάς περίμενε τις δύο ομάδες στην παραλία που είχε μετατραπεί σε “εμπόλεμη ζώνη” μετά το αγώνισμα που έφερε σε απίστευτη αντιπαράθεση τις δύο ομάδες.

“Στην αρχή είχαμε ετοιμάσει την έκπληξη και φανταζόμουν ότι θα έρθουν όλα τα παιδιά, βλέποντας έναν άνθρωπο που δεν τον γνωρίζουν στο νησί τους. Φαντάστηκα ότι θα έρθουν όλοι μαζί να ανακαλύψουν ποιος είναι αυτός, αλλά δεν συνέβη αυτό. Ήρθαν μόνο οι μισοί και κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά”, σχολίασε ο Σάκης Ρουβάς όταν τον υποδέχτηκαν μόνο οι μαχητές.

Ενώ οι δύο ομάδες έφτασαν μαζί στην παραλία, οι μαχητές ήταν αυτοί που πήγαν πρώτοι προς το μέρος του Σάκη Ρουβά που ήταν πλάτη και έκοβε ξύλα για να ανάψουν φωτιά. “Που είναι οι υπόλοιποι;” τους ρώτησε ο Σάκης Ρουβάς όταν είδαν ποιος ήταν και άρχισαν να τον χαιρετούν. “Α, δεν έχουν έρθει προς τα εδώ”, σχολίασε ο Ρουβάς με τον Αναγνωστόπουλο να του εξηγεί πως η καλύβα τους είναι από την άλλη πλευρά.

“Λοιπόν, εγώ θέλω να πάμε και από δίπλα να χαιρετήσω τα παιδιά” τους είπε ο Ρουβάς, με τους μαχητές να σχολιάζουν πως ήταν δύσκολη μέρα, εξηγώντας του πως ήταν παράξενο το αγώνισμα. Τελικά ο Γιάννης Σπαλιάρας πέταξε πως θα ήταν καλύτερα να πάει ο Σάκης Ρουβάς μόνος του στους διασήμους, στέλνοντάς τον στο μέρος που είναι η καλύβα των διασήμων.

Πηγή: newsit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα