Survivor Τελικός: Η Λάουρα Νάργες α λα Μέριλιν Μονρόε! Δείτε την Εμφάνιση που Έκανε και Μάγεψε τους Πάντες!

Γιώργος Αγγελόπουλος, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και Κωνσταντίνος Βασάλος είχαν στο πλευρό τους συμπαίκτες και αντιπάλους στον ημιτελικό του Survivor, με τον “Superman” Βασάλο να μένει τελικά εκτός του μεγάλου τελικού. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος γνώριζε πως θα ήταν δύσκολη μια πρόκριση στον τελικό έχοντας αντιπάλους τον τρελό Κύπριο και το μεγάλο φαβορί του Survivor, αλλά δεν πτοήθηκε ποτέ.

Το αντίθετο μάλιστα. Όταν ανακοινώθηκε το όνομα του Γιώργου Αγγελόπουλου,

ο Κωνσταντίνος Βασάλος υποστήριξε πως τον είχε παρεξηγήσει και πως είναι πολύ καλό παιδί. Στο πλευρό των παικτών βρέθηκαν όλοι οι παίκτες που απάρτιζαν τις ομάδες μαχητών και διασήμων, με τις γυναίκες να δίνουν άλλη λάμψη στον ημιτελικό, εντυπωσιάζοντας με τις εμφανίσεις τους.

Ειρήνη Παπαδοπούλου, Μαριάννα Καλέργη, Λάουρα Νάργες, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Σόφη Πασχάλη στην εξέδρα των διασήμων και Ειρήνη Κολιδά, Σάρα Εσκενάζη, Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου, Ειρήνη Αϊνατζιόγλου, Ελένη Δάρα και Ελισάβετ Δοβλιατίδου στην εξέδρα των μαχητών έκλεψαν την παράσταση με την εντυπωσιακή παρουσία τους.

Ούτε ο Σάκης Τανιμανίδης θα μπορούσε να μη σταθεί στο γεγονός πως οι γυναίκες του Survivor είναι πλέον εντελώς διαφορετικές από την εικόνα που είχαμε συνηθίσει όσο ζούσαν στην παραλία του Άγιου Δομίνικου για τις ανάγκες των γυρισμάτων του Survivor.

Η Λάουρα Νάργιες φορώντας ένα κατάλευκο φόρεμα και κατακόκκινα πέδιλα εμφανίστηκε στον τελικό του survivor συνοδευόμενη από τον αγαπημένο της Μιχάλη Μουρούστο!
Η Λάουρα απαστράπτουσα α λα Μέρλιν Μονρόε έβγαλε μία φωτογραφία με φόντο το σκηνικό του ριάλιτι και έγραψε: «Είστε εδώ μαζί μας;;;»!


Πηγή

Keywords
Τυχαία Θέματα