Survivor: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα. Δείτε τη φωτογραφία που τους «πρόδωσε»

Στις οθόνες μας το Survivor βρίσκεται στη φάση των ατομικών αγωνισμάτων, και η τελική τετράδα δεν είναι γνωστή. Στην πραγματικότητα όμως τα γυρίσματα στον Άγιο Δομήνικο ολοκληρώθηκαν και οι άνθρωποι της παραγωγής έχουν αρχίσει να επιστρέφουν στην Ελλάδα, όπου θα διεξαχθεί ο τελικός.

Σε φωτογραφία που ανέβασε την Τρίτη στο Instagram δημοσιογράφος που εργάζεται

στην παραγωγή, βλέπουμε την κλακέτα για το γύρισμα του τελευταίου αγωνίσματος.

τον ημιτελικό, όπου θα προβληθούν και αγωνίσματα τα οποία έχουν γίνει στον Άγιο Δομίνικο και δεν έχουν δημοσιοποιηθεί, θα λάβουν μέρος τέσσερα άτομα, εκ των οποίων θα προκύψουν οι δύο φιναλίστ, τόσο από τα αγωνίσματα, όσο και από ψηφοφορία.

Ο μεγάλος νικητής θα αναδειχθεί μέσα από καινούργια ψηφοφορία, ενώ και στις δύο βραδιές, που θα είναι live, θα είναι παρόντες όλοι όσοι πήραν μέρος στο παιχνίδι, κάτι που επιβεβαίωσε στο Survivor Πανόραμα και ο Γουίλι Καλβουρτζής, προσθέτοντας πως δεν γνωρίζει αν οι πρώην παίκτες θα έχουν κάποιο ρόλο στην «μεγάλη βραδιά».

Την παρουσία όλων των συμμετεχόντων στον ημιτελικό και τον τελικό επιβεβαιώνει και ανάρτηση του πατέρα του Μάριου Ιωαννίδη στο Facebook, την οποία πολλοί ερμήνευσαν ως «προμήνυμα» για την παρουσία του γιου του στην τελική φάση.

Πηγή: e-radio.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα