Survivor: Έλληνες και Τούρκοι παίκτες θα αναμετρηθούν σε κοινό αγώνισμα με έπαθλο… πασίγνωστο τραγουδιστή! (vids)

Υπάρχει λόγος για τον οποίο οι Έλληνες χρήστες του twitter και τηλεθεατές του Survivor βρήκαν τουρκικά tweets στο ελληνικό hashtag #survivorgr.

Ο Acun Ilicali αποκάλυψε χθες στο συμβούλιο του τουρκικού Survivor ότι θα διεξαχθεί αγώνισμα μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων παικτών.

Σύμφωνα με όσα

εξήγησε στους συμμετέχοντες ο Τούρκος παραγωγός του ριάλιτι, οι δύο ομάδες που θα αναμετρηθούν στον στίβο μάχης θα αποτελούνται από παίκτες και των Διάσημων και των Μαχητών, οι οποίοι θα επιλεγούν από τους ίδιους.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μάλιστα, δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη και τον τραγουδιστή Fedon, γράφοντας:

«Αυτή τη φορά οι Τούρκοι και οι Έλληνες Survivors θα διαγωνιστούν και η νικήτρια ομάδα θα απολαύσει μια βραδιά με τα τραγούδια του Fedon», κάτι που επιβεβαίωσε και στα τουρκικά ΜΜΕ.

Το εν λόγω επεισόδιο κατά πιθανότητα θα μεταδοθεί την επόμενη Κυριακή, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο καταξιωμένος Fedon, έχει ρίζες από την Ελλάδα και την Αρμενία.

Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στον κινηματογράφο το 1972, το 1987 άνοιξε την ταβέρνα Zorba, ενώ από το 1991 ερμηνεύει τούρκικα και ελληνικά τραγούδια!

Ακούστε τον:

Πηγή: koolnews.gr

Keywords
Αναζητήσεις
ποιοι κερδιζουν ελληνες η τουρκοι
Τυχαία Θέματα