Survivor Ελλάδα-Τουρκία Spoiler: Αυτή Η Ομάδα Κερδίζει Σήμερα και Αυτό Είναι το Τελικό Σκόρ!

Συνεχίζονται τα spoilers για το «Survivor». Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν τα ξημερώματα έκαναν λόγο για νίκη στο νήμα των Ελλήνων στο αυριανό αγώνισμα εναντίον των Τούρκων με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να κλείσουν με ισοπαλία 1 – 1 και να οδηγηθούν σε παράταση. Την ίδια στιγμή ειδικά για τον συγκεκριμένο αγώνα που αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ σε τηλεθέαση επιβλήθηκε αυστηρό εμπάργκο από την παραγωγή στους πάντες, Έλληνες και Τούρκους οπότε η συγκεκριμένη πληροφορία δεν μπορούσε να τσεκαριστεί.

Μάλιστα αυτή τη φορά στα γυρίσματα επιβλήθηκε ένα νέο τρικ: Απροειδοποίητα την ώρα της ολοκλήρωσης ενός ή περισσότερων γύρων της δοκιμασίας η παραγωγή άλλαζε απροειδοποίητα τα συνεργεία των τεχνικών (Ελλήνων και Τούρκων) ώστε πέρα από τους παίκτες και τους παρουσιαστές κανείς να μην έχει σαφή εικόνα του τελικού αποτελέσματος. Θα το μάθουμε όλοι μαζί απόψε το βράδυ.

Την ίδια ώρα βέβαια η εκπομπή της σταματίνας τσιμτσιλή έδωσε το νικητη!

Η παρουσιάστρια, ωστόσο, έσπευσε να διορθώσει ότι δεν είναι σίγουρη για το αποτέλεσμα.

Προλογίζοντας το τρέιλερ του Survivor, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Σας έχω ένα καλό νέο… Παίρνουμε τη νίκη και μπορεί να πάρουμε και τη ρεβάνς». Αμέσως μετά το βίντεο, όμως, η παρουσιάστρια μας προβλημάτισε, καθώς ανέφερε: «Θέλω να κάνω μια επισήμανση. Επειδή είπα στην πάσα μου ότι κερδίζουν οι Έλληνες, το είπα εκ παραδρομής. Δεν είμαι σίγουρη για το ποιοι κερδίζουν, αλλά αυτό έχει διαρρεύσει».

Οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως το σκόρ σήμερα θα είναι 10-8 υπέρ της Ελληνικής ομάδας και θα πάνε για ενα extra αγώνισμα για να βγεί ο Μεγάλος νικητής!
Η Μάχη θα Δωθεί Μέχρι τέλους με Μάριο και Ντάνο να τα δίνουν όλα και να κλέβουν τις εντυπώσεις και τους τούρκους…να μην πιστεύουν πως έχασαν στο νήμα!

Τελικά Ήρθε η Κλεοπάτρα Πατλάκη λίγες ώρες αργότερα, μέσα από την εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, να επιβεβαιώσει με σιγουριά τη διαρροή και μάλιστα να φανερώσει και το σκορ του αγώνα. Σύμφωνα με τα όσα είπε η δημοσιογράφος -πάντα τα μεταφέρουμε με επιφύλαξη καθώς δεν πρόκειται για επίσημη πληροφόρηση- στο αποψινό Survivor Ελλάδα Τουρκία νικούν οι Έλληνες με 10 – 8.

Αν αυτό επαληθευτεί, οι δύο αντίπαλοι θα αναμετρηθούν σε ένα τρίτο παιχνίδι, ώστε να προκύψει ο νικητής.


Ας δούμε ξανά το τρέιλερ


πηγη

Keywords
Τυχαία Θέματα