Survivor διαρροή βόμβα: Αυτή είναι η επόμενη 3 παίκτες που θα αποχωρήσουν από το παιχνίδι!

Αυτοί είναι οι τρεις παίκτες που βρίσκονται με το ένα πόδι εκτός Survivor αν δεν καταφέρουν απόψε να κερδίσουν το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας.

Και ξαφνικά, από εκεί που όλοι πίστευαν ότι ο Σπαλιάρας θα πάει… σφαίρα ως τα ημιτελικά, λόγω της απήχησής του στο τηλεοπτικό κοινό, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας που διεξήχθη για 24 ώρες, φέρεται να τον εμφανίζει να έχει προσπεράσει μόνο τη Σάρα.

τι σημαίνει

αυτό; Πως αν απόψε ηττηθούν οι Μαχητές και ο Σπαλιάρας δεν καταφέρει να κερδίσει την ατομική ασυλία, τότε θα φύγει από το Survivor, αν τεθεί συνυποψήφιος με οποιονδήποτε εκ των υπολοίπων ανδρών του παιχνιδιού (Μάριο, Βασάλο, Αναγνωστόπουλο). Αν όμως βρεθεί στον τάκο μαζί με την Σάρα, κάτι που πλέον είναι εξαιρετικά πιθανό, τότε η Σάρα θα είναι αυτή που θα αποχωρήσει, καθώς φέρεται να έχει τερματίσει στην τελευταία θέση.

Οποιοδήποτε άλλο ζευγάρι προκύψει με έναν εκ των δύο (Σπαλ ή Σάρα) από την πλευρά των Μαχητών, πάλι φέρνει εκτός παιχνιδιού τον Σπαλιάρα ή την Εσκενάζι.

Τι συμβαίνει τώρα στην άλλη πλευρά των Διασήμων, σε περίπτωση που χαθεί η μάχη για την ομαδική ασυλία;

Η Ευριδίκη Βαλαβάνη φεύγει… περίπατο σε περίπτωση που δεν κατακτήσει την ατομική ασυλία, αφού έχει τερματίσει στην τελευταία θέση της ατομικής κατάταξης μεταξύ και των εννέα παικτών.

Ως προς τη διαρροή των τελευταίων λεπτών, που δεν είναι δυνατόν να επιβεβαιωθεί, οι Διάσημοι εμφανίζονται να έχουν κερδίσει το αγώνισμα της ομαδικής ασυλίας και η Σάρα Εσκενάζι να είναι αυτή που θα αποχωρήσει.

Θα περιμένουμε λίγες ώρες ακόμα να διαπιστώσουμε αν αυτή η διαρροή ευσταθεί ή όχι. Μέχρι τότε τη μεταδίδουμε με κάθε επιφύλαξη.

Keywords
Αναζητήσεις
σαρβαιβορ εξελίξεις
Τυχαία Θέματα